[gpt3]
هر کسی که به دنبال غذاهای سالم و کم کربوهیدرات است باید از استویا، شیرین کننده کاملا طبیعی، به عنوان جایگزینی برای شکر یا شیرین کننده های مصنوعی آگاه باشد. اکثریت قریب به اتفاق مقالات و پروژه های تحقیقاتی انجام شده در مورد استویا به این نتیجه رسیده اند که ممکن است شیرین کننده ای باشد که واقعا برای مردم مفید است. نشان داده شده است که استویا می تواند به افراد در حفظ سطح قند خون طبیعی کمک کند و یک شیرین کننده بدون کالری است. استویا چیست و چرا کوکاکولا با کارگیل همکاری می کند تا آن را جایگزین شکر در بسیاری از محصولات کند؟ همچنین، چرا FDA استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی رد کرده است، اما اجازه استفاده از آن را به عنوان یک مکمل غذایی داده است؟
ابتدا، بیایید نگاهی به ریشه استویا بیندازیم و اینکه چگونه با افزایش تقاضا برای غذاهای کم کربوهیدرات و جایگزینهای کم قند مورد توجه قرار گرفته است. استویا برای قرن ها توسط قبایل بومی آمریکای جنوبی به عنوان شیرین کننده در یربا مات و چای های دارویی برای درمان سوزش سر دل و سایر بیماری ها استفاده می شود. این گیاه از خانواده گل داودی است که به صورت وحشی در مناطقی از پاراگوئه و برزیل می روید. ویکیپدیا استویا را بهعنوان یک گیاه یا درختچه «در خانواده آفتابگردان، بومی مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی» توصیف میکند. عصاره های این گیاه تا 300 برابر شیرینی قند دارند، اما تأثیر ناچیزی بر گلوکز خون دارند. به همین دلیل است که استویا به عنوان یک جایگزین قند مورد توجه قرار گرفته است که می تواند به افراد، به ویژه کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند، کمک کند تا سطح قند خون طبیعی خود را حفظ کنند.
از اوایل دهه 1970، ژاپن در کشت و استفاده از استویا به عنوان جایگزینی برای شیرین کننده های مصنوعی مانند سیکلامات و ساخارین که گفته می شود سرطان زا هستند، پیشتاز بوده است. شیرین کننده های استویا که از سال 1977 در ژاپن تولید می شود، اغلب در این کشور برای غذاهای کم کربوهیدرات و نوشابه ها استفاده می شود. ژاپن در حال حاضر حدود 40 درصد از مصرف استویا در جهان را به خود اختصاص داده است که بیش از هر کشور دیگری است. در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان، به ویژه در شرق آسیا، آمریکای جنوبی و اسرائیل استفاده می شود. استویا از اواسط دهه 1980 به عنوان یک مکمل غذایی در ایالات متحده و کانادا در دسترس بوده است. بسیاری از مردم این کشور از آن به عنوان یک شیرین کننده مفید برای فرمول های نوشیدنی بهداشتی استفاده می کنند که در فروشگاه های خرده فروشی فروخته نمی شود.
در سال 1984، دکتر Tei-Fu Chen، یک گیاهپزشک آمریکایی از تایوان، روشی را برای استخراج شیرینی از استویا بدون استفاده از مواد شیمیایی کامل کرد. این روش امروزه به عنوان سودمندترین روش برای تولید محصولات استویا برای مصرف پذیرفته شده است. شرکت دکتر چن، Sunrider، در سال 1995 با موفقیت از FDA (سازمان غذا و دارو) درخواست کرد تا هشدار واردات عصاره برگ استویا را لغو کند. این امر راه را برای شرکتها هموار کرد تا از استویا به عنوان یک “مکمل غذایی” استفاده کنند و در ماه مه سال 2007، کوکا کولا برنامههای خود را برای دریافت مجوز برای استفاده از آن به عنوان “افزودنی غذایی” اعلام کرد. کوکا کولا در حال حاضر از استویا در نوشابه های تولید شده در ژاپن استفاده می کند و امیدوار است تا سال 2009 یک شیرین کننده بدون کالری جدید در ایالات متحده برای استفاده در غذاهای کم کربوهیدرات به بازار عرضه کند. Sunrider یکی از اولین شرکت هایی بود که استویا را به بازار معرفی کرد. محصول Sunectar، در سال 1984، و بعداً یک تغییر به نام SunnyDew. کوکا کولا به طور آزمایشی قصد دارد محصول خود را ربیانا، که از نام گیاهی گیاه stevia rebaudiana گرفته شده است، بنامد.
تنها چیزی که ممکن است از استفاده از محصولات مبتنی بر استویا برای غذاها و نوشیدنی های کم کربوهیدرات در ایالات متحده جلوگیری کند، تأیید FDA استویا به عنوان یک “افزودنی غذایی” است. در حال حاضر فقط به عنوان یک مکمل غذایی مجاز است، نه یک افزودنی غذایی. ببینید، استویا به طور طبیعی رشد می کند، بنابراین نیازی به ثبت اختراع ندارد. به همین دلیل است که برخی از مصرفکنندگان و سیاستمداران معتقدند FDA تاکنون در پاسخ به فشار صنعت از جانب لابیهای شکر و شیرینکنندههای مصنوعی عمل کرده است. به عنوان مثال، جان کیل، عضو کنگره آریزونا، اقدام FDA علیه استویا را “محدود کردن تجارت به نفع صنعت شیرین کننده های مصنوعی” نامید. با این حال، فشار مصرف کنندگان شروع به وادار کردن FDA می کند تا ممنوعیت فعلی استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی به دقت بررسی کند. کوکا کولا با شرکت محصولات کشاورزی کارگیل همکاری کرده است تا محصولات شیرین شده با ربیانا را در 12 کشور عرضه کند که در حال حاضر استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی مجاز می دانند.
تا آنجا که می توانم از طریق تحقیقات و از طریق تجربه شخصی خود در مورد استویا بگویم، مزایای این مکمل گیاهی بسیار بیشتر از هر گونه عواقب منفی احتمالی است. استویا صدها برابر شیرینتر از شکر است، بنابراین برای شیرین کردن نوشیدنیها و غذاها به مقدار بسیار کمی نیاز است. اکثر محصولات استویا حاوی کالری صفر هستند و برخی از آنها حاوی کربوهیدرات های پیچیده هستند که برای هر کسی مفید است، به خصوص کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند. گفته شده است که استویا غذایی برای لوزالمعده است که می تواند به حفظ سطح طبیعی قند خون کمک کند. از طریق استفاده روزانه من از استویا و تمایل من به حفظ رژیم غذایی با غذاهای کم کربوهیدرات برای بیش از شش سال، می توانم بگویم که به کاهش میل به غذاهای شیرین کمک کرده است و به کاهش نوسانات خلقی ناشی از مصرف بیش از حد کمک کرده است. از شکر.
من به هر کسی که به دنبال تغذیه با کیفیت در غذاهای کم کربوهیدرات است، توصیه می کنم استویا را بررسی کنند و آن را بخشی از یک رژیم غذایی سالم، متعادل و کم کربوهیدرات کنند.
[/gpt3]
هر کسی که به دنبال غذاهای سالم و کم کربوهیدرات است باید از استویا، شیرین کننده کاملا طبیعی، به عنوان جایگزینی برای شکر یا شیرین کننده های مصنوعی آگاه باشد. اکثریت قریب به اتفاق مقالات و پروژه های تحقیقاتی انجام شده در مورد استویا به این نتیجه رسیده اند که ممکن است شیرین کننده ای باشد که واقعا برای مردم مفید است. نشان داده شده است که استویا می تواند به افراد در حفظ سطح قند خون طبیعی کمک کند و یک شیرین کننده بدون کالری است. استویا چیست و چرا کوکاکولا با کارگیل همکاری می کند تا آن را جایگزین شکر در بسیاری از محصولات کند؟ همچنین، چرا FDA استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی رد کرده است، اما اجازه استفاده از آن را به عنوان یک مکمل غذایی داده است؟
ابتدا، بیایید نگاهی به ریشه استویا بیندازیم و اینکه چگونه با افزایش تقاضا برای غذاهای کم کربوهیدرات و جایگزینهای کم قند مورد توجه قرار گرفته است. استویا برای قرن ها توسط قبایل بومی آمریکای جنوبی به عنوان شیرین کننده در یربا مات و چای های دارویی برای درمان سوزش سر دل و سایر بیماری ها استفاده می شود. این گیاه از خانواده گل داودی است که به صورت وحشی در مناطقی از پاراگوئه و برزیل می روید. ویکیپدیا استویا را بهعنوان یک گیاه یا درختچه «در خانواده آفتابگردان، بومی مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی» توصیف میکند. عصاره های این گیاه تا 300 برابر شیرینی قند دارند، اما تأثیر ناچیزی بر گلوکز خون دارند. به همین دلیل است که استویا به عنوان یک جایگزین قند مورد توجه قرار گرفته است که می تواند به افراد، به ویژه کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند، کمک کند تا سطح قند خون طبیعی خود را حفظ کنند.
از اوایل دهه 1970، ژاپن در کشت و استفاده از استویا به عنوان جایگزینی برای شیرین کننده های مصنوعی مانند سیکلامات و ساخارین که گفته می شود سرطان زا هستند، پیشتاز بوده است. شیرین کننده های استویا که از سال 1977 در ژاپن تولید می شود، اغلب در این کشور برای غذاهای کم کربوهیدرات و نوشابه ها استفاده می شود. ژاپن در حال حاضر حدود 40 درصد از مصرف استویا در جهان را به خود اختصاص داده است که بیش از هر کشور دیگری است. در حال حاضر به طور گسترده در سراسر جهان، به ویژه در شرق آسیا، آمریکای جنوبی و اسرائیل استفاده می شود. استویا از اواسط دهه 1980 به عنوان یک مکمل غذایی در ایالات متحده و کانادا در دسترس بوده است. بسیاری از مردم این کشور از آن به عنوان یک شیرین کننده مفید برای فرمول های نوشیدنی بهداشتی استفاده می کنند که در فروشگاه های خرده فروشی فروخته نمی شود.
در سال 1984، دکتر Tei-Fu Chen، یک گیاهپزشک آمریکایی از تایوان، روشی را برای استخراج شیرینی از استویا بدون استفاده از مواد شیمیایی کامل کرد. این روش امروزه به عنوان سودمندترین روش برای تولید محصولات استویا برای مصرف پذیرفته شده است. شرکت دکتر چن، Sunrider، در سال 1995 با موفقیت از FDA (سازمان غذا و دارو) درخواست کرد تا هشدار واردات عصاره برگ استویا را لغو کند. این امر راه را برای شرکتها هموار کرد تا از استویا به عنوان یک “مکمل غذایی” استفاده کنند و در ماه مه سال 2007، کوکا کولا برنامههای خود را برای دریافت مجوز برای استفاده از آن به عنوان “افزودنی غذایی” اعلام کرد. کوکا کولا در حال حاضر از استویا در نوشابه های تولید شده در ژاپن استفاده می کند و امیدوار است تا سال 2009 یک شیرین کننده بدون کالری جدید در ایالات متحده برای استفاده در غذاهای کم کربوهیدرات به بازار عرضه کند. Sunrider یکی از اولین شرکت هایی بود که استویا را به بازار معرفی کرد. محصول Sunectar، در سال 1984، و بعداً یک تغییر به نام SunnyDew. کوکا کولا به طور آزمایشی قصد دارد محصول خود را ربیانا، که از نام گیاهی گیاه stevia rebaudiana گرفته شده است، بنامد.
تنها چیزی که ممکن است از استفاده از محصولات مبتنی بر استویا برای غذاها و نوشیدنی های کم کربوهیدرات در ایالات متحده جلوگیری کند، تأیید FDA استویا به عنوان یک “افزودنی غذایی” است. در حال حاضر فقط به عنوان یک مکمل غذایی مجاز است، نه یک افزودنی غذایی. ببینید، استویا به طور طبیعی رشد می کند، بنابراین نیازی به ثبت اختراع ندارد. به همین دلیل است که برخی از مصرفکنندگان و سیاستمداران معتقدند FDA تاکنون در پاسخ به فشار صنعت از جانب لابیهای شکر و شیرینکنندههای مصنوعی عمل کرده است. به عنوان مثال، جان کیل، عضو کنگره آریزونا، اقدام FDA علیه استویا را “محدود کردن تجارت به نفع صنعت شیرین کننده های مصنوعی” نامید. با این حال، فشار مصرف کنندگان شروع به وادار کردن FDA می کند تا ممنوعیت فعلی استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی به دقت بررسی کند. کوکا کولا با شرکت محصولات کشاورزی کارگیل همکاری کرده است تا محصولات شیرین شده با ربیانا را در 12 کشور عرضه کند که در حال حاضر استویا را به عنوان یک افزودنی غذایی مجاز می دانند.
تا آنجا که می توانم از طریق تحقیقات و از طریق تجربه شخصی خود در مورد استویا بگویم، مزایای این مکمل گیاهی بسیار بیشتر از هر گونه عواقب منفی احتمالی است. استویا صدها برابر شیرینتر از شکر است، بنابراین برای شیرین کردن نوشیدنیها و غذاها به مقدار بسیار کمی نیاز است. اکثر محصولات استویا حاوی کالری صفر هستند و برخی از آنها حاوی کربوهیدرات های پیچیده هستند که برای هر کسی مفید است، به خصوص کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند. گفته شده است که استویا غذایی برای لوزالمعده است که می تواند به حفظ سطح طبیعی قند خون کمک کند. از طریق استفاده روزانه من از استویا و تمایل من به حفظ رژیم غذایی با غذاهای کم کربوهیدرات برای بیش از شش سال، می توانم بگویم که به کاهش میل به غذاهای شیرین کمک کرده است و به کاهش نوسانات خلقی ناشی از مصرف بیش از حد کمک کرده است. از شکر.
من به هر کسی که به دنبال تغذیه با کیفیت در غذاهای کم کربوهیدرات است، توصیه می کنم استویا را بررسی کنند و آن را بخشی از یک رژیم غذایی سالم، متعادل و کم کربوهیدرات کنند.