[gpt3]
یک مطالعه جدید نشان می دهد که چاق بودن می تواند سال ها زندگی شما را از بین ببرد و در برخی موارد ممکن است به اندازه سیگار کشیدن خطرناک باشد. محققان بریتانیایی در دانشگاه آکسفورد 57 مطالعه را که عمدتاً در اروپا و آمریکای شمالی انجام شده بود، تجزیه و تحلیل کردند و تقریباً یک میلیون نفر را به طور متوسط بین 10 تا 15 سال دنبال کردند. در این مدت حدود 100000 نفر از این افراد جان باختند.
در این مطالعات از شاخص توده بدنی (BMI) استفاده شد، اندازهگیری که وزن افراد را بر حسب کیلوگرم بر مجذور قد بر حسب متر تقسیم میکند تا چاقی را تعیین کند. محققان دریافتند که میزان مرگ و میر در افرادی که BMI بین 23 تا 24 داشتند، کمترین میزان بود.
مقامات بهداشتی عموما افراد دارای اضافه وزن را افرادی با BMI بین 25 تا 29 و افراد چاق را افرادی با BMI بالای 30 تعریف می کنند.
این مطالعه چهارشنبه به صورت آنلاین در مجله پزشکی Lancet منتشر شد. این هزینه توسط شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا، بنیاد قلب بریتانیا، تحقیقات سرطان انگلستان و دیگران پرداخت شده است.
سر ریچارد پتو، آمارگیر اصلی این مطالعه و استاد دانشگاه آکسفورد می گوید: «اگر به سمت چاقی می روید، ممکن است ایده خوبی برای کاهش وزن باشد.
پتو و همکارانش دریافتند افرادی که نسبتاً چاق بودند، با BMI بین 30 تا 35، حدود سه سال از عمر خود را از دست دادند. افرادی که به طور مرضی چاق بودند – آنهایی که BMI بالای 40 داشتند – حدود 10 سال از عمر مورد انتظار خود را از دست دادند، مشابه تأثیر سیگار کشیدن مادام العمر.
گری ویتلاک، اپیدمیولوژیست دانشگاه آکسفورد که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: احتمال مرگ زودرس افراد چاق نسبت به افراد با وزن طبیعی 50 درصد بیشتر است.
وی گفت: افراد چاق نیز دو سوم بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از حمله قلبی یا سکته مغزی و تا چهار برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از دیابت، مشکلات کلیوی یا کبدی هستند. آنها یک ششم بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان بودند.
دکتر آرن آستروپ، استاد تغذیه در دانشگاه کپنهاگ که با مطالعه لنست ارتباطی نداشت، گفت: «این واقعاً بر اهمیت افزایش وزن تأکید میکند. حتی یک افزایش اندک در BMI برای افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان کافی است.
مطالعات قبلی نشان داده است که میزان مرگ و میر هم بالاتر و هم کمتر از یک BMI طبیعی افزایش مییابد و افرادی که دارای اضافه وزن متوسط هستند بیشتر از افراد کم وزن یا با وزن طبیعی عمر میکنند.
کارشناسان دیگر گفتند که از آنجایی که مقالات مورد استفاده در این مطالعه عمدتاً بین سالهای 1975 و 1985 شروع شدهاند، نتیجهگیریهای آنها امروز چندان مرتبط نبود.
آستروپ نگران این بود که افزایش نرخ چاقی ممکن است افت شدید بیماری قلبی را که در غرب مشاهده می شود، معکوس کند.
او گفت: «چاقی اسب سیاه جدید برای مقامات بهداشت عمومی است. مردم باید از خطراتی که هنگام افزایش وزن متحمل می شوند آگاه باشند.
[/gpt3]
یک مطالعه جدید نشان می دهد که چاق بودن می تواند سال ها زندگی شما را از بین ببرد و در برخی موارد ممکن است به اندازه سیگار کشیدن خطرناک باشد. محققان بریتانیایی در دانشگاه آکسفورد 57 مطالعه را که عمدتاً در اروپا و آمریکای شمالی انجام شده بود، تجزیه و تحلیل کردند و تقریباً یک میلیون نفر را به طور متوسط بین 10 تا 15 سال دنبال کردند. در این مدت حدود 100000 نفر از این افراد جان باختند.
در این مطالعات از شاخص توده بدنی (BMI) استفاده شد، اندازهگیری که وزن افراد را بر حسب کیلوگرم بر مجذور قد بر حسب متر تقسیم میکند تا چاقی را تعیین کند. محققان دریافتند که میزان مرگ و میر در افرادی که BMI بین 23 تا 24 داشتند، کمترین میزان بود.
مقامات بهداشتی عموما افراد دارای اضافه وزن را افرادی با BMI بین 25 تا 29 و افراد چاق را افرادی با BMI بالای 30 تعریف می کنند.
این مطالعه چهارشنبه به صورت آنلاین در مجله پزشکی Lancet منتشر شد. این هزینه توسط شورای تحقیقات پزشکی بریتانیا، بنیاد قلب بریتانیا، تحقیقات سرطان انگلستان و دیگران پرداخت شده است.
سر ریچارد پتو، آمارگیر اصلی این مطالعه و استاد دانشگاه آکسفورد می گوید: «اگر به سمت چاقی می روید، ممکن است ایده خوبی برای کاهش وزن باشد.
پتو و همکارانش دریافتند افرادی که نسبتاً چاق بودند، با BMI بین 30 تا 35، حدود سه سال از عمر خود را از دست دادند. افرادی که به طور مرضی چاق بودند – آنهایی که BMI بالای 40 داشتند – حدود 10 سال از عمر مورد انتظار خود را از دست دادند، مشابه تأثیر سیگار کشیدن مادام العمر.
گری ویتلاک، اپیدمیولوژیست دانشگاه آکسفورد که سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: احتمال مرگ زودرس افراد چاق نسبت به افراد با وزن طبیعی 50 درصد بیشتر است.
وی گفت: افراد چاق نیز دو سوم بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از حمله قلبی یا سکته مغزی و تا چهار برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از دیابت، مشکلات کلیوی یا کبدی هستند. آنها یک ششم بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان بودند.
دکتر آرن آستروپ، استاد تغذیه در دانشگاه کپنهاگ که با مطالعه لنست ارتباطی نداشت، گفت: «این واقعاً بر اهمیت افزایش وزن تأکید میکند. حتی یک افزایش اندک در BMI برای افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان کافی است.
مطالعات قبلی نشان داده است که میزان مرگ و میر هم بالاتر و هم کمتر از یک BMI طبیعی افزایش مییابد و افرادی که دارای اضافه وزن متوسط هستند بیشتر از افراد کم وزن یا با وزن طبیعی عمر میکنند.
کارشناسان دیگر گفتند که از آنجایی که مقالات مورد استفاده در این مطالعه عمدتاً بین سالهای 1975 و 1985 شروع شدهاند، نتیجهگیریهای آنها امروز چندان مرتبط نبود.
آستروپ نگران این بود که افزایش نرخ چاقی ممکن است افت شدید بیماری قلبی را که در غرب مشاهده می شود، معکوس کند.
او گفت: «چاقی اسب سیاه جدید برای مقامات بهداشت عمومی است. مردم باید از خطراتی که هنگام افزایش وزن متحمل می شوند آگاه باشند.