[gpt3]
انجیر در میان میوه ها جایگاه بالایی دارد. این میوه لذیذ نرم، شیرین و جفتی، سلامتی را افزایش می دهد. این میوه توخالی گلابی شکل است که دارای تفاله قندی است و تعداد زیادی دانه کوچک طلایی رنگ به دیواره حفره چسبیده است. اندازه و رنگ آن متغیر است. میوه تازه رسیده آبدار، سالم و خوشمزه است. اما به دلیل فساد پذیری بالا، اگر در بازارهای جهانی به صورت خشک فروخته شود.
مبدا و توزیع
انجیر بومی آسیای صغیر است و در اوایل به نواحی مدیترانه گسترش یافته است. این گیاه بسیار قدیمی است و در حدود 4000 سال قبل از میلاد در مصر رشد کرده است. هزاران سال است که از آن به عنوان غذای اصلی در کشورهای مدیترانه ای استفاده می شود. مناطق اصلی کشت انجیر در هند عبارتند از پونه در ماهاراشترا، سریرانگاپاتنام در کارناتاکا، لاکنو در اوتار پرادش و بخشهایی از گجرات.
ارزش غذایی
تجزیه و تحلیل انجیر تازه نشان میدهد که مقدار زیادی رطوبت و پروتئین، چربی و کربوهیدرات کمی دارد. انجیر خشک ارزش غذایی بالایی دارد. مهمترین عنصر غذایی آن شکر است که 51 تا 74 درصد کل میوه را تشکیل می دهد. می توان آن را به روش های مختلفی مصرف کرد، چه به تنهایی و چه در ترکیب با سایر مواد غذایی ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد. هنگامی که با آرد سفید مصرف شود، بیشتر اثر یبوست خود را از بین می برد. خیلی خوب با شیر ترکیب می شود. انجیر اغلب برای تهیه کیک و مربا استفاده می شود. از آنها پودینگ نیز درست می کنند.
فواید طبیعی و خواص درمانی
خواص دارویی بسیاری به انجیر نسبت داده شده است. این یک غذای ترمیم کننده محسوب می شود که به بهبودی سریع پس از بیماری طولانی مدت کمک می کند. فعالیت جسمی و روحی را از بین می برد و به بدن نیرو و نیرو می بخشد. این یک مقوی عالی برای افراد ضعیفی است که دچار ترک های لب، زبان و دهان می شوند.
یبوست
انجیر که چه تازه و چه خشک گرفته شود، به دلیل محتوای سلولز زیاد و پوست سخت آن به عنوان یک ملین قابل اعتماد در نظر گرفته می شود. دانه های ریز میوه دارای خاصیت تحریک حرکات پریستالتیک یا موج مانند روده هستند که تخلیه آسان مدفوع را تسهیل می کند و مجرای گوارش را تمیز نگه می دارد.
شمع
انجیر به دلیل خاصیت ملین خود یک داروی عالی برای انجیر است. دو یا سه عدد انجیر خشک را پس از تمیز کردن کامل با آب داغ، شب در یک لیوان ظروف لعابی در آب سرد خیس کنید. آنها باید صبح روز بعد مصرف شوند. انجیر را باید به همین ترتیب در عصر مصرف کرد. این کار باعث از بین رفتن فشار روی مدفوع می شود و در نتیجه از بیرون زدگی مقعد جلوگیری می کند. توده ها با استفاده منظم از انجیر به این روش به مدت سه یا چهار هفته بهبود می یابند.
آسم
انجیر در درمان آسم مفید است. موارد بلغمی سرفه و آسم با استفاده از آنها با موفقیت درمان می شود. با تخلیه آب به بیمار آرامش می دهد
بلغم
ضعف جنسی
انجیر می تواند به طور مفید در درمان ناتوانی جنسی استفاده شود. آنها را می توان با سایر میوه های خشک مانند بادام و خرمای خشک همراه با کره تکمیل کرد. استفاده از آنها در چنین مواردی موثر بوده است
ذرت
برای میخچه های طولانی مدت، آب شیری انجیر سبز به نرم شدن آنها کمک می کند. شیر اثر نکروزی ملایمی دارد
موارد احتیاط
انجیر قبل از مصرف باید کاملا شسته شود. پوست میوه خشک سخت است و انجیر خیس شده به راحتی هضم می شود. با این حال، مصرف آب همراه با میوه ضروری است زیرا بسیاری از مواد مغذی وارد آب می شوند.
توجه داشته باشید:
اطلاعات این مقاله فقط برای مقاصد اطلاعاتی و آموزشی ارائه شده است و به معنای جایگزینی برای توصیه های ارائه شده توسط پزشک خود یا سایر متخصصان پزشکی نیست. اگر مشکوک هستید که مشکل پزشکی دارید، فوراً با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.
[/gpt3]
انجیر در میان میوه ها جایگاه بالایی دارد. این میوه لذیذ نرم، شیرین و جفتی، سلامتی را افزایش می دهد. این میوه توخالی گلابی شکل است که دارای تفاله قندی است و تعداد زیادی دانه کوچک طلایی رنگ به دیواره حفره چسبیده است. اندازه و رنگ آن متغیر است. میوه تازه رسیده آبدار، سالم و خوشمزه است. اما به دلیل فساد پذیری بالا، اگر در بازارهای جهانی به صورت خشک فروخته شود.
مبدا و توزیع
انجیر بومی آسیای صغیر است و در اوایل به نواحی مدیترانه گسترش یافته است. این گیاه بسیار قدیمی است و در حدود 4000 سال قبل از میلاد در مصر رشد کرده است. هزاران سال است که از آن به عنوان غذای اصلی در کشورهای مدیترانه ای استفاده می شود. مناطق اصلی کشت انجیر در هند عبارتند از پونه در ماهاراشترا، سریرانگاپاتنام در کارناتاکا، لاکنو در اوتار پرادش و بخشهایی از گجرات.
ارزش غذایی
تجزیه و تحلیل انجیر تازه نشان میدهد که مقدار زیادی رطوبت و پروتئین، چربی و کربوهیدرات کمی دارد. انجیر خشک ارزش غذایی بالایی دارد. مهمترین عنصر غذایی آن شکر است که 51 تا 74 درصد کل میوه را تشکیل می دهد. می توان آن را به روش های مختلفی مصرف کرد، چه به تنهایی و چه در ترکیب با سایر مواد غذایی ارزش غذایی آنها را افزایش می دهد. هنگامی که با آرد سفید مصرف شود، بیشتر اثر یبوست خود را از بین می برد. خیلی خوب با شیر ترکیب می شود. انجیر اغلب برای تهیه کیک و مربا استفاده می شود. از آنها پودینگ نیز درست می کنند.
فواید طبیعی و خواص درمانی
خواص دارویی بسیاری به انجیر نسبت داده شده است. این یک غذای ترمیم کننده محسوب می شود که به بهبودی سریع پس از بیماری طولانی مدت کمک می کند. فعالیت جسمی و روحی را از بین می برد و به بدن نیرو و نیرو می بخشد. این یک مقوی عالی برای افراد ضعیفی است که دچار ترک های لب، زبان و دهان می شوند.
یبوست
انجیر که چه تازه و چه خشک گرفته شود، به دلیل محتوای سلولز زیاد و پوست سخت آن به عنوان یک ملین قابل اعتماد در نظر گرفته می شود. دانه های ریز میوه دارای خاصیت تحریک حرکات پریستالتیک یا موج مانند روده هستند که تخلیه آسان مدفوع را تسهیل می کند و مجرای گوارش را تمیز نگه می دارد.
شمع
انجیر به دلیل خاصیت ملین خود یک داروی عالی برای انجیر است. دو یا سه عدد انجیر خشک را پس از تمیز کردن کامل با آب داغ، شب در یک لیوان ظروف لعابی در آب سرد خیس کنید. آنها باید صبح روز بعد مصرف شوند. انجیر را باید به همین ترتیب در عصر مصرف کرد. این کار باعث از بین رفتن فشار روی مدفوع می شود و در نتیجه از بیرون زدگی مقعد جلوگیری می کند. توده ها با استفاده منظم از انجیر به این روش به مدت سه یا چهار هفته بهبود می یابند.
آسم
انجیر در درمان آسم مفید است. موارد بلغمی سرفه و آسم با استفاده از آنها با موفقیت درمان می شود. با تخلیه آب به بیمار آرامش می دهد
بلغم
ضعف جنسی
انجیر می تواند به طور مفید در درمان ناتوانی جنسی استفاده شود. آنها را می توان با سایر میوه های خشک مانند بادام و خرمای خشک همراه با کره تکمیل کرد. استفاده از آنها در چنین مواردی موثر بوده است
ذرت
برای میخچه های طولانی مدت، آب شیری انجیر سبز به نرم شدن آنها کمک می کند. شیر اثر نکروزی ملایمی دارد
موارد احتیاط
انجیر قبل از مصرف باید کاملا شسته شود. پوست میوه خشک سخت است و انجیر خیس شده به راحتی هضم می شود. با این حال، مصرف آب همراه با میوه ضروری است زیرا بسیاری از مواد مغذی وارد آب می شوند.
توجه داشته باشید:
اطلاعات این مقاله فقط برای مقاصد اطلاعاتی و آموزشی ارائه شده است و به معنای جایگزینی برای توصیه های ارائه شده توسط پزشک خود یا سایر متخصصان پزشکی نیست. اگر مشکوک هستید که مشکل پزشکی دارید، فوراً با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.