[gpt3]
من مطمئن هستم که اگر از دانشگاه بزرگی مانند ایالت پن خارج نمی شد، این را باور نمی کردید، اما این حقیقت دارد. در کمال تعجب محققان، رژیم غذایی کم چرب تاثیری بر سطح کلسترول LDL نداشت.
بیشتر سازمانها و انجمنهای “سلامت” از مزایای رژیمهای کمچرب و کربوهیدرات بالا سخن میگویند. اما، همانطور که در تحقیقات دیگر دیدیم که سالمترین رژیم غذایی، یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات با چربی بالا است که در واقع تستوسترون، هورمون رشد و سایر «هورمونهای زندگی» را افزایش میدهد.
شرکت کنندگان دو هفته اول مطالعه را با رژیم غذایی معمول آمریکایی سپری کردند. پس از آن، آنها یک ماه را صرف رژیم غذایی کم چرب و بدون پسته کردند. ماه بعد، آنها از یک رژیم غذایی سالم پیروی کردند که شامل روزانه یک وعده مغز پسته بود. و در ماه آخر مطالعه آنها به عادات غذایی سالم خود ادامه دادند، اما این بار روزانه دو وعده پسته خوردند. همه رژیمها مقدار یکسانی از چربیهای اشباع و کلسترول را ارائه میکردند، اما مقادیر متفاوتی از چربی غیراشباع تحویلشده توسط پسته را فراهم میکردند.
نتایج نشان داد که سطح کلسترول LDL شرکت کنندگان با خوردن پسته کاهش یافت. کلسترول LDL در ماهی که شرکت کنندگان یک وعده آجیل خوردند 9 درصد کاهش یافت و در ماهی که دو وعده روزانه مصرف کردند، 12 درصد کاهش یافت. کاهش سطح کلسترول برای قرار دادن کلسترول LDL شرکت کنندگان در محدوده مطلوب کافی نبود، اما برای خارج کردن آنها از رده مرزی کافی بود.
این فقط تحقیقات بیشتری است که ثابت میکند رژیمهای کمچرب و پر کربوهیدرات در واقع کمتر از رژیمهای پرچرب و کم کربوهیدرات برای سلامت قلب شما مفید هستند.
به یاد داشته باشید که به غذاهای طبیعی کامل، دریافت پروتئین و چربی فراوان از منابع حیوانی، اجتناب از کربوهیدرات های فرآوری شده که انسولین را افزایش می دهند، و سرعت پیری و احساس پیری را افزایش دهید.
[/gpt3]
من مطمئن هستم که اگر از دانشگاه بزرگی مانند ایالت پن خارج نمی شد، این را باور نمی کردید، اما این حقیقت دارد. در کمال تعجب محققان، رژیم غذایی کم چرب تاثیری بر سطح کلسترول LDL نداشت.
بیشتر سازمانها و انجمنهای “سلامت” از مزایای رژیمهای کمچرب و کربوهیدرات بالا سخن میگویند. اما، همانطور که در تحقیقات دیگر دیدیم که سالمترین رژیم غذایی، یک برنامه غذایی کم کربوهیدرات با چربی بالا است که در واقع تستوسترون، هورمون رشد و سایر «هورمونهای زندگی» را افزایش میدهد.
شرکت کنندگان دو هفته اول مطالعه را با رژیم غذایی معمول آمریکایی سپری کردند. پس از آن، آنها یک ماه را صرف رژیم غذایی کم چرب و بدون پسته کردند. ماه بعد، آنها از یک رژیم غذایی سالم پیروی کردند که شامل روزانه یک وعده مغز پسته بود. و در ماه آخر مطالعه آنها به عادات غذایی سالم خود ادامه دادند، اما این بار روزانه دو وعده پسته خوردند. همه رژیمها مقدار یکسانی از چربیهای اشباع و کلسترول را ارائه میکردند، اما مقادیر متفاوتی از چربی غیراشباع تحویلشده توسط پسته را فراهم میکردند.
نتایج نشان داد که سطح کلسترول LDL شرکت کنندگان با خوردن پسته کاهش یافت. کلسترول LDL در ماهی که شرکت کنندگان یک وعده آجیل خوردند 9 درصد کاهش یافت و در ماهی که دو وعده روزانه مصرف کردند، 12 درصد کاهش یافت. کاهش سطح کلسترول برای قرار دادن کلسترول LDL شرکت کنندگان در محدوده مطلوب کافی نبود، اما برای خارج کردن آنها از رده مرزی کافی بود.
این فقط تحقیقات بیشتری است که ثابت میکند رژیمهای کمچرب و پر کربوهیدرات در واقع کمتر از رژیمهای پرچرب و کم کربوهیدرات برای سلامت قلب شما مفید هستند.
به یاد داشته باشید که به غذاهای طبیعی کامل، دریافت پروتئین و چربی فراوان از منابع حیوانی، اجتناب از کربوهیدرات های فرآوری شده که انسولین را افزایش می دهند، و سرعت پیری و احساس پیری را افزایش دهید.