درمان با شاخص گلیسمی پایین – آبجو ریشه قدیمی!

[gpt3]

ماءالشعیر ریشه ای قدیمی: ساسافراس، فلفل دلمه ای، زنجبیل، پوست گیلاس وحشی، لوبیا وانیل، سارساپاریلا، شیرین بیان، ملاس

آبجو ریشه مدرن: طعم دهنده های مصنوعی، آنیون های بنزوات

عوارض جانبی ترکیبات قدیمی: سم زدایی اندام ها، تصفیه کننده خون، تحریک هضم، از بین بردن باکتری ها، مسکن درد، قابض

عوارض جانبی مواد تشکیل دهنده امروزی: آلرژی، آسم، ناراحتی معده، بیش فعالی، میگرن، حالت تهوع

ما راه درازی را پیمودیم عزیزم…در مسیر اشتباه. آیا آبجو ریشه واقعی لطفا بایستید؟

آبجو ریشه قرن هاست که ساخته می شود. اولین معجون ها که به آن “آبجوی کوچک” می گویند، مجموعه ای از گیاهان و ادویه جات بود که در کنار هم قرار می گرفتند و می جوشیدند. این معجون دارویی قدرتمند برای اولین بار در سال 1876 گازدار شد و با رشد مکانیزه تر صنایع غذایی و توجه به ماندگاری، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده مصنوعی جایگزین نیروهای گیاهی قوی و خیرخواه موجود در نوشیدنی اصلی شدند. چقدر برای ما خوش شانس است که هنوز می توانیم خودمان را بسازیم!

اگرچه من هرگز یک شیاد نوشابه نبوده ام، اما افراد زیادی را می شناسم که دوست دارند طعمی شیرین، ترد، حباب دار و مایع در دهان خود داشته باشند. اگر در این دسته قرار می گیرید اما روی کاهش وزن متمرکز هستید، هرگز نترسید. شما می توانید از این آبجو ریشه دار خانگی لذیذ لذت ببرید و از یک سنت باستانی لذت ببرید و در عین حال قند خون خود را ثابت نگه دارید و بدن خود را با داروهای گیاهی مفید معجزه آسا پر کنید.

ROOT BEER

عناصر

3 قاشق غذاخوری ریشه سارساپاریلا (حدود 1/2 اونس)

1 قاشق غذاخوری. ریشه شیرین بیان

1 کوانت آب خالص

2-3 قاشق چایخوری برگ خشک استویا -OR-

3-4 کیسه چای استویا

2 کوانت آب گازدار

روش

سارساپاریلا و ریشه شیرین بیان را در یک لیتر آب حدود 45 دقیقه بجوشانید. نجوشانید – اصول تلخی را نشان می دهد. برگ یا کیسه های چای استویا را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید.

مواد گیاهی را صاف کرده و ماهیتابه را روی شعله برگردانید. روی خیلی کم بجوشانید تا مایع به نصف کاهش یابد. از روی حرارت بردارید و با پارچه پنیر صاف کنید. با حدود 12 اونس کنسانتره باقی خواهد ماند. در یخچال خنک کنید.

دو اونس کنسانتره را به 10-12 اونس آب گازدار اضافه کنید. در صورت تمایل به شیرینی بیشتر، عصاره استویا را به طعم اضافه کنید.

بازده: حدود 6 لیوان بزرگ

پیشنهاد: می توانید از 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید. سارساپاریلا و 2 قاشق غذاخوری. ریشه شیرین بیان یا هر پوست یا سبزی دیگری که انتخاب می کنید اضافه کنید.

(این دستور پخت از پخت با استویا، کتاب 2)

[/gpt3]

ماءالشعیر ریشه ای قدیمی: ساسافراس، فلفل دلمه ای، زنجبیل، پوست گیلاس وحشی، لوبیا وانیل، سارساپاریلا، شیرین بیان، ملاس

آبجو ریشه مدرن: طعم دهنده های مصنوعی، آنیون های بنزوات

عوارض جانبی ترکیبات قدیمی: سم زدایی اندام ها، تصفیه کننده خون، تحریک هضم، از بین بردن باکتری ها، مسکن درد، قابض

عوارض جانبی مواد تشکیل دهنده امروزی: آلرژی، آسم، ناراحتی معده، بیش فعالی، میگرن، حالت تهوع

ما راه درازی را پیمودیم عزیزم…در مسیر اشتباه. آیا آبجو ریشه واقعی لطفا بایستید؟

آبجو ریشه قرن هاست که ساخته می شود. اولین معجون ها که به آن “آبجوی کوچک” می گویند، مجموعه ای از گیاهان و ادویه جات بود که در کنار هم قرار می گرفتند و می جوشیدند. این معجون دارویی قدرتمند برای اولین بار در سال 1876 گازدار شد و با رشد مکانیزه تر صنایع غذایی و توجه به ماندگاری، طعم دهنده ها و مواد نگهدارنده مصنوعی جایگزین نیروهای گیاهی قوی و خیرخواه موجود در نوشیدنی اصلی شدند. چقدر برای ما خوش شانس است که هنوز می توانیم خودمان را بسازیم!

اگرچه من هرگز یک شیاد نوشابه نبوده ام، اما افراد زیادی را می شناسم که دوست دارند طعمی شیرین، ترد، حباب دار و مایع در دهان خود داشته باشند. اگر در این دسته قرار می گیرید اما روی کاهش وزن متمرکز هستید، هرگز نترسید. شما می توانید از این آبجو ریشه دار خانگی لذیذ لذت ببرید و از یک سنت باستانی لذت ببرید و در عین حال قند خون خود را ثابت نگه دارید و بدن خود را با داروهای گیاهی مفید معجزه آسا پر کنید.

ROOT BEER

عناصر

3 قاشق غذاخوری ریشه سارساپاریلا (حدود 1/2 اونس)

1 قاشق غذاخوری. ریشه شیرین بیان

1 کوانت آب خالص

2-3 قاشق چایخوری برگ خشک استویا -OR-

3-4 کیسه چای استویا

2 کوانت آب گازدار

روش

سارساپاریلا و ریشه شیرین بیان را در یک لیتر آب حدود 45 دقیقه بجوشانید. نجوشانید – اصول تلخی را نشان می دهد. برگ یا کیسه های چای استویا را اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر بجوشانید.

مواد گیاهی را صاف کرده و ماهیتابه را روی شعله برگردانید. روی خیلی کم بجوشانید تا مایع به نصف کاهش یابد. از روی حرارت بردارید و با پارچه پنیر صاف کنید. با حدود 12 اونس کنسانتره باقی خواهد ماند. در یخچال خنک کنید.

دو اونس کنسانتره را به 10-12 اونس آب گازدار اضافه کنید. در صورت تمایل به شیرینی بیشتر، عصاره استویا را به طعم اضافه کنید.

بازده: حدود 6 لیوان بزرگ

پیشنهاد: می توانید از 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید. سارساپاریلا و 2 قاشق غذاخوری. ریشه شیرین بیان یا هر پوست یا سبزی دیگری که انتخاب می کنید اضافه کنید.

(این دستور پخت از پخت با استویا، کتاب 2)


منتشر شده

در

توسط