[gpt3]
عناصر
خامه غلیظ 3 فنجان
1/2 فنجان کاکائو
4 عدد زرده تخم مرغ
4 عدد تخم مرغ بزرگ
1 فنجان کره بادام زمینی
3/4 فنجان اریتریتول یا شیرین کننده مصنوعی مشابه (آگاو آبی نیز موثر است!)
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
کمی نمک کوشر
1/4 فنجان شیر بادام بدون طعم / شیرین نشده
2-3 قاشق چایخوری ژلاتین مخلوط با 3-4 قاشق غذاخوری آب (اختیاری)
2 اونس شکلات تیره اضافی (90٪) شیرین نشده خرد شده یا چیپس شکلات (اختیاری)
4 قاشق غذاخوری روغن MCT یا 2 قاشق غذاخوری ودکا یا 1/4 قاشق چایخوری صمغ زانتان (همه اختیاری برای کاهش یخ زدگی)
توجه: ممکن است لازم باشد کمی با شیرین کننده ها و نسبت کاکائو بازی کنید تا ترجیحات شخصی خود را برطرف کنید. با این حال، خامه، شیر و تخم مرغ، قوام را فراهم می کنند. روغن MCT، ودکا و صمغ زانتان همگی گزینه های محبوبی برای کاهش یخ زدگی و سختی در هنگام یخ زدگی هستند، در حالی که ژلاتین نیز با افزودن مقداری غنای و کرمی به بافت به نرم نگه داشتن بستنی کمک می کند. با این حال، اگر آن مواد را در دسترس ندارید یا به نظرتان برای فرآیند آماده سازی زائد است، آنها را کنار بگذارید، به خصوص اگر قصد دارید بستنی خود را زودتر بخورید.
آماده سازی
یک حمام یخ (کاسه آب یخ) راه اندازی کنید. در یک کاسه جداگانه (کمی کوچکتر از کاسه حمام یخ)، زرده تخم مرغ، تخم مرغ، شیرین کننده و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
خامه و کاکائو را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد. نیمی از مخلوط خامه را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کم کرده و محتویات کاسه را دوباره در قابلمه بریزید. 10-15 ثانیه با قاشق هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مخلوط باید به قدری غلیظ باشد که پشت قاشق را بپوشاند، اما اگر تخممرغها دلمه شود، خیلی پخته شده است و جواب نمیدهد.
تمام مخلوط را به کاسه برگردانید و روی حمام یخ قرار دهید. نمک، شیر بادام و کره بادام زمینی را با همزن بزنید. این مرحله ای است که در آن روغن MCT، ودکا، یا صمغ زانتان و/یا ژلاتین (به اضافه آب) را با همزن میزنید.
اجازه دهید مخلوط به مدت 1 ساعت در دمای اتاق خنک شود.
محتویات را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور سازنده آن را خرد کنید. کوبیدن معمولا 30-60 دقیقه طول می کشد. اگر شکلات اضافه کردید، بعد از اینکه مخلوط بستنی بهم خورد، آن را تا کنید.
می توان آن را بلافاصله سرو کرد یا در ظرفی برای انجماد گذاشت. انجماد آن را کمی سفت می کند، اما در صورت یخ زدن برای بیش از چند ساعت، باید 10 تا 20 دقیقه بیرون بماند تا نرم شود.
[/gpt3]
عناصر
خامه غلیظ 3 فنجان
1/2 فنجان کاکائو
4 عدد زرده تخم مرغ
4 عدد تخم مرغ بزرگ
1 فنجان کره بادام زمینی
3/4 فنجان اریتریتول یا شیرین کننده مصنوعی مشابه (آگاو آبی نیز موثر است!)
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
کمی نمک کوشر
1/4 فنجان شیر بادام بدون طعم / شیرین نشده
2-3 قاشق چایخوری ژلاتین مخلوط با 3-4 قاشق غذاخوری آب (اختیاری)
2 اونس شکلات تیره اضافی (90٪) شیرین نشده خرد شده یا چیپس شکلات (اختیاری)
4 قاشق غذاخوری روغن MCT یا 2 قاشق غذاخوری ودکا یا 1/4 قاشق چایخوری صمغ زانتان (همه اختیاری برای کاهش یخ زدگی)
توجه: ممکن است لازم باشد کمی با شیرین کننده ها و نسبت کاکائو بازی کنید تا ترجیحات شخصی خود را برطرف کنید. با این حال، خامه، شیر و تخم مرغ، قوام را فراهم می کنند. روغن MCT، ودکا و صمغ زانتان همگی گزینه های محبوبی برای کاهش یخ زدگی و سختی در هنگام یخ زدگی هستند، در حالی که ژلاتین نیز با افزودن مقداری غنای و کرمی به بافت به نرم نگه داشتن بستنی کمک می کند. با این حال، اگر آن مواد را در دسترس ندارید یا به نظرتان برای فرآیند آماده سازی زائد است، آنها را کنار بگذارید، به خصوص اگر قصد دارید بستنی خود را زودتر بخورید.
آماده سازی
یک حمام یخ (کاسه آب یخ) راه اندازی کنید. در یک کاسه جداگانه (کمی کوچکتر از کاسه حمام یخ)، زرده تخم مرغ، تخم مرغ، شیرین کننده و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
خامه و کاکائو را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد. نیمی از مخلوط خامه را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کم کرده و محتویات کاسه را دوباره در قابلمه بریزید. 10-15 ثانیه با قاشق هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مخلوط باید به قدری غلیظ باشد که پشت قاشق را بپوشاند، اما اگر تخممرغها دلمه شود، خیلی پخته شده است و جواب نمیدهد.
تمام مخلوط را به کاسه برگردانید و روی حمام یخ قرار دهید. نمک، شیر بادام و کره بادام زمینی را با همزن بزنید. این مرحله ای است که در آن روغن MCT، ودکا، یا صمغ زانتان و/یا ژلاتین (به اضافه آب) را با همزن میزنید.
اجازه دهید مخلوط به مدت 1 ساعت در دمای اتاق خنک شود.
محتویات را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور سازنده آن را خرد کنید. کوبیدن معمولا 30-60 دقیقه طول می کشد. اگر شکلات اضافه کردید، بعد از اینکه مخلوط بستنی بهم خورد، آن را تا کنید.
می توان آن را بلافاصله سرو کرد یا در ظرفی برای انجماد گذاشت. انجماد آن را کمی سفت می کند، اما در صورت یخ زدن برای بیش از چند ساعت، باید 10 تا 20 دقیقه بیرون بماند تا نرم شود.