[gpt3]
برای تغییر سرعت، اینها را به سبک ایتالیایی و با کمی تغییر در ادویه ها درست کنید. به جای مقادیری مریم گلی، آویشن و مرزنجوش مالیده شده، یک قاشق چایخوری آویشن خشک، یک قاشق چایخوری دانه رازیانه و نصف قاشق چایخوری مریم گلی مالیده شده را جایگزین کنید. همچنین ممکن است بخواهید مقدار فلفل قرمز آسیاب شده را از یک چهارم به یک قاشق چایخوری افزایش دهید.
** نکات خرید گوشت: علاوه بر روش پخت، باید مقدار گوشت و همچنین هزینه آن را در نظر بگیرید. قیمت هر پوند چیزی است که روی برچسب پیدا می کنید، اما قیمت هر وعده چیزی است که باید در نظر بگیرید. یک تکه گوشت بدون استخوان و به خوبی تراشیده شده ممکن است به ازای هر پوند قیمت بیشتری داشته باشد اما ممکن است هزینه کمتری در هر وعده داشته باشد زیرا گوشت خوراکی تری وجود دارد. چه نوع و چه مقدار غذایی را با گوشت سرو می کنید؟ آیا افرادی که قصد دارید به آنها خدمت کنید اشتهای سبک یا دلچسبی دارند؟ سن و همچنین فعالیت باعث تفاوت می شود.) آیا قصد دارید باقیمانده غذا داشته باشید؟
عناصر
10 اونس گوشت خوک بدون چربی
10 اونس بوقلمون بدون چربی
1 ورقه بیکن، چرخ شده
1 حبه سیر، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری آویشن خشک
½ قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
اسپری پخت سبزیجات
روش:
همه مواد را به جز اسپری پخت سبزیجات در غذاساز مجهز به تیغه چاقو ترکیب کنید. بپوشانید و نبض بزنید تا خوب مخلوط شود.
دست ها را با آب سرد مرطوب کنید و مخلوط را به شکل 16 (ضخامت 3/8 اینچ) در بیاورید.
یک تابه نچسب بزرگ را با اسپری پخت و پز بپوشانید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پت ها را به صورت دسته ای به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای و پخته شوند بپزید و مرتباً بچرخانید.
در هر وعده: 65 کالری، 4 چربی (2 گرم اشباع)، 26 میلی گرم کلسترول، 30 میلی گرم سدیم، 7 گرم پروتئین، 0 گرم کربوهیدرات
معادل هرم: 1 گوشت
زمان آماده سازی: سی دقیقه
بازده: شانزده پت
[/gpt3]
برای تغییر سرعت، اینها را به سبک ایتالیایی و با کمی تغییر در ادویه ها درست کنید. به جای مقادیری مریم گلی، آویشن و مرزنجوش مالیده شده، یک قاشق چایخوری آویشن خشک، یک قاشق چایخوری دانه رازیانه و نصف قاشق چایخوری مریم گلی مالیده شده را جایگزین کنید. همچنین ممکن است بخواهید مقدار فلفل قرمز آسیاب شده را از یک چهارم به یک قاشق چایخوری افزایش دهید.
** نکات خرید گوشت: علاوه بر روش پخت، باید مقدار گوشت و همچنین هزینه آن را در نظر بگیرید. قیمت هر پوند چیزی است که روی برچسب پیدا می کنید، اما قیمت هر وعده چیزی است که باید در نظر بگیرید. یک تکه گوشت بدون استخوان و به خوبی تراشیده شده ممکن است به ازای هر پوند قیمت بیشتری داشته باشد اما ممکن است هزینه کمتری در هر وعده داشته باشد زیرا گوشت خوراکی تری وجود دارد. چه نوع و چه مقدار غذایی را با گوشت سرو می کنید؟ آیا افرادی که قصد دارید به آنها خدمت کنید اشتهای سبک یا دلچسبی دارند؟ سن و همچنین فعالیت باعث تفاوت می شود.) آیا قصد دارید باقیمانده غذا داشته باشید؟
عناصر
10 اونس گوشت خوک بدون چربی
10 اونس بوقلمون بدون چربی
1 ورقه بیکن، چرخ شده
1 حبه سیر، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری آویشن خشک
½ قاشق چایخوری مرزنجوش خشک شده
½ قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
اسپری پخت سبزیجات
روش:
همه مواد را به جز اسپری پخت سبزیجات در غذاساز مجهز به تیغه چاقو ترکیب کنید. بپوشانید و نبض بزنید تا خوب مخلوط شود.
دست ها را با آب سرد مرطوب کنید و مخلوط را به شکل 16 (ضخامت 3/8 اینچ) در بیاورید.
یک تابه نچسب بزرگ را با اسپری پخت و پز بپوشانید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پت ها را به صورت دسته ای به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای و پخته شوند بپزید و مرتباً بچرخانید.
در هر وعده: 65 کالری، 4 چربی (2 گرم اشباع)، 26 میلی گرم کلسترول، 30 میلی گرم سدیم، 7 گرم پروتئین، 0 گرم کربوهیدرات
معادل هرم: 1 گوشت
زمان آماده سازی: سی دقیقه
بازده: شانزده پت