[gpt3]
دسرهای کم کربوهیدرات راه خوبی برای لذت بردن از خوراکی های شیرین هستند و همچنان رتبه پایینی را در نموداری به نام شاخص گلیسمی حفظ می کنند.
شاخص گلیسمی مقیاسی است که برای اندازهگیری مدت زمانی که بدن برای هضم یا تجزیه کربوهیدراتهای خاص طول میکشد استفاده میشود. این شاخص در سال 1981 ایجاد شد و اکنون برای رتبه بندی غذاهای مجاز در اتکینز، ساحل جنوبی، غارنشین و سایر رژیم های غذایی محبوب کم کربوهیدرات استفاده می شود.
غذاهایی که با شاخص پایین رتبه بندی می شوند زمان زیادی طول می کشد تا در بدن جذب شوند. این به سیستم گوارش اجازه می دهد تا نشاسته و قندهای تصفیه شده را به درستی جدا کند. این برای افرادی که دیابت نوع I و II دارند و کسانی که رژیم غذایی محدود کننده کربوهیدرات دارند بسیار مفید است. خبر شیرین این است که بسیاری از دسرهای خوشمزه کم کربوهیدرات را می توان از موادی در سطح پایین تهیه کرد.
هضم غذاهایی که در بالای شاخص گلیسمی قرار دارند برای دیابتی ها سخت است و دفع قند از خون را دشوار می کند. به همین دلیل است که افراد مبتلا به این اختلال در حذف تمام کربوهیدرات ها هوشمند هستند، اما برخی از غذاهای خاص حاوی کربوهیدرات هستند که خوردن آنها برای آنها بهتر از سایرین است. دانستن اینکه کدام کلید است!
خوشبختانه، بسیاری از غذاهای کم کربوهیدرات وجود دارند که می توانند جایگزین غذاهای حاوی کربوهیدرات شوند. دسرهای خوشمزه کم کربوهیدرات را می توان با استفاده از جایگزین هایی مانند شیرین کننده های مصنوعی برای شکر، خامه غلیظ برای شیر و شکلات بدون قند تهیه کرد.
با این حال، غذاهای “خوب” در نمودار گلیسمی دارای کربوهیدرات هستند. هضم آنها کمی آسانتر است و باعث میشود آنها سالمتر و ترجیح داده شوند به غذاهایی که دارای اعداد بالا در فهرست هستند.
میوه ها و سبزیجات از جمله غذاهایی هستند که در رتبه پایین جدول قرار دارند. آنها حاوی قند هستند، اما با سرعت کمتری هضم می شوند و مواد مغذی ارزشمندی را برای بدن فراهم می کنند. سیب زمینی، برنج سفید یا نان سفید و ذرت فلکس، همراه با هر چیزی که با آرد تصفیه شده یا شکر درست شده است، باید کاملاً اجتناب شود.
پاستاها و نان های سبوس دار در شاخص «خوب» هستند. برنج باسماتی را می توان به عنوان یک غذای گلیسمی “خوب” نیز در نظر گرفت. گندم کامل می تواند به مدیریت قند خون کمک کند. افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند نیز معمولاً می توانند دستور العمل های کوچکی با استفاده از گندم کامل داشته باشند.
درک شاخص گلیسمی به افراد دیابتی یا رژیم کم کربوهیدرات اجازه می دهد تا از برخی کربوهیدرات های مفید و سالم بهره مند شوند. و استفاده از ایندکس برای انتخاب مواد تشکیل دهنده، به یک آشپز خلاق یا علاقه مند به آخر هفته آشپزخانه رضایت بخش می دهد. دسرهای کم کربوهیدرات که سبک زندگی کم کربوهیدرات را آسان تر از همیشه می کند!
[/gpt3]
دسرهای کم کربوهیدرات راه خوبی برای لذت بردن از خوراکی های شیرین هستند و همچنان رتبه پایینی را در نموداری به نام شاخص گلیسمی حفظ می کنند.
شاخص گلیسمی مقیاسی است که برای اندازهگیری مدت زمانی که بدن برای هضم یا تجزیه کربوهیدراتهای خاص طول میکشد استفاده میشود. این شاخص در سال 1981 ایجاد شد و اکنون برای رتبه بندی غذاهای مجاز در اتکینز، ساحل جنوبی، غارنشین و سایر رژیم های غذایی محبوب کم کربوهیدرات استفاده می شود.
غذاهایی که با شاخص پایین رتبه بندی می شوند زمان زیادی طول می کشد تا در بدن جذب شوند. این به سیستم گوارش اجازه می دهد تا نشاسته و قندهای تصفیه شده را به درستی جدا کند. این برای افرادی که دیابت نوع I و II دارند و کسانی که رژیم غذایی محدود کننده کربوهیدرات دارند بسیار مفید است. خبر شیرین این است که بسیاری از دسرهای خوشمزه کم کربوهیدرات را می توان از موادی در سطح پایین تهیه کرد.
هضم غذاهایی که در بالای شاخص گلیسمی قرار دارند برای دیابتی ها سخت است و دفع قند از خون را دشوار می کند. به همین دلیل است که افراد مبتلا به این اختلال در حذف تمام کربوهیدرات ها هوشمند هستند، اما برخی از غذاهای خاص حاوی کربوهیدرات هستند که خوردن آنها برای آنها بهتر از سایرین است. دانستن اینکه کدام کلید است!
خوشبختانه، بسیاری از غذاهای کم کربوهیدرات وجود دارند که می توانند جایگزین غذاهای حاوی کربوهیدرات شوند. دسرهای خوشمزه کم کربوهیدرات را می توان با استفاده از جایگزین هایی مانند شیرین کننده های مصنوعی برای شکر، خامه غلیظ برای شیر و شکلات بدون قند تهیه کرد.
با این حال، غذاهای “خوب” در نمودار گلیسمی دارای کربوهیدرات هستند. هضم آنها کمی آسانتر است و باعث میشود آنها سالمتر و ترجیح داده شوند به غذاهایی که دارای اعداد بالا در فهرست هستند.
میوه ها و سبزیجات از جمله غذاهایی هستند که در رتبه پایین جدول قرار دارند. آنها حاوی قند هستند، اما با سرعت کمتری هضم می شوند و مواد مغذی ارزشمندی را برای بدن فراهم می کنند. سیب زمینی، برنج سفید یا نان سفید و ذرت فلکس، همراه با هر چیزی که با آرد تصفیه شده یا شکر درست شده است، باید کاملاً اجتناب شود.
پاستاها و نان های سبوس دار در شاخص «خوب» هستند. برنج باسماتی را می توان به عنوان یک غذای گلیسمی “خوب” نیز در نظر گرفت. گندم کامل می تواند به مدیریت قند خون کمک کند. افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند نیز معمولاً می توانند دستور العمل های کوچکی با استفاده از گندم کامل داشته باشند.
درک شاخص گلیسمی به افراد دیابتی یا رژیم کم کربوهیدرات اجازه می دهد تا از برخی کربوهیدرات های مفید و سالم بهره مند شوند. و استفاده از ایندکس برای انتخاب مواد تشکیل دهنده، به یک آشپز خلاق یا علاقه مند به آخر هفته آشپزخانه رضایت بخش می دهد. دسرهای کم کربوهیدرات که سبک زندگی کم کربوهیدرات را آسان تر از همیشه می کند!