[gpt3]
زبان لطیف ترین و کم چرب ترین برش گوشت گاو است. اگر بتوانید از ایده آن عبور کنید برای یک رژیم عالی است. سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. به همین دلیل است که بسیار محبوب می شود. یادم میآید آنها را تا زمانی که محبوبیتش باعث بالا رفتن قیمت شود، آن را تقدیم میکردند. قیمت یک زبان چهار پوندی در حال حاضر حدود پانزده دلار است، تقریباً به اندازه استیک خانوادگی یا مکعبی.
اگر برای اولین بار است، چند ترفند برای آن وجود دارد. برای شروع باید آن را با یک برس تمیز کنید. سپس آن را برای چند ساعت در آب سرد قرار دهید، مطمئن شوید که چند بار آب را عوض کرده اید
یک تابه به اندازه کافی برای زبان و سبزیجات تهیه کنید. هویج، کرفس، سیر، رزماری یا آویشن (اختیاری) را در تابه بریزید. زبان را با پوست روی سبزیجات قرار دهید. بعد از پخته شدن پوست راحت تر می شود. با آب تا سطحی حدود دو اینچ بالاتر از زبان بپوشانید. سفت نجوشانید چون سفت می شود، اما آن را به مدت سه ساعت بجوشانید.
احتمالاً می خواهید در طول پخت و پز چند بار از روی آن جدا کنید. پس از اتمام پخت، زبان را بردارید و فقط چند ثانیه در آب سرد قرار دهید تا بتوانید آن را تحمل کنید. از یک چاقو یا قیچی برای جدا کردن پوست استفاده کنید. در یک بشقاب قرار دهید و به ضخامت دلخواه برش بزنید. سبزیجات را دور زبان گذاشته و سرو کنید.
پدر دوستان من یک بار پخت و وقتی خنک شد یک 64 اونس مصرف کرد. شیشه ترشی شیرین، تمام ترشی ها را برداشته و در ظرفی بریزید. سپس زبان را در آب ترشی گذاشت. اجازه داد چند روزی ببندد. وقتی تمام شدم دوستم یک قطعه را به من داد تا امتحان کنم، خیلی خوب بودم. باید یه مدتی اینطوری درستش کنم
[/gpt3]
زبان لطیف ترین و کم چرب ترین برش گوشت گاو است. اگر بتوانید از ایده آن عبور کنید برای یک رژیم عالی است. سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. به همین دلیل است که بسیار محبوب می شود. یادم میآید آنها را تا زمانی که محبوبیتش باعث بالا رفتن قیمت شود، آن را تقدیم میکردند. قیمت یک زبان چهار پوندی در حال حاضر حدود پانزده دلار است، تقریباً به اندازه استیک خانوادگی یا مکعبی.
اگر برای اولین بار است، چند ترفند برای آن وجود دارد. برای شروع باید آن را با یک برس تمیز کنید. سپس آن را برای چند ساعت در آب سرد قرار دهید، مطمئن شوید که چند بار آب را عوض کرده اید
یک تابه به اندازه کافی برای زبان و سبزیجات تهیه کنید. هویج، کرفس، سیر، رزماری یا آویشن (اختیاری) را در تابه بریزید. زبان را با پوست روی سبزیجات قرار دهید. بعد از پخته شدن پوست راحت تر می شود. با آب تا سطحی حدود دو اینچ بالاتر از زبان بپوشانید. سفت نجوشانید چون سفت می شود، اما آن را به مدت سه ساعت بجوشانید.
احتمالاً می خواهید در طول پخت و پز چند بار از روی آن جدا کنید. پس از اتمام پخت، زبان را بردارید و فقط چند ثانیه در آب سرد قرار دهید تا بتوانید آن را تحمل کنید. از یک چاقو یا قیچی برای جدا کردن پوست استفاده کنید. در یک بشقاب قرار دهید و به ضخامت دلخواه برش بزنید. سبزیجات را دور زبان گذاشته و سرو کنید.
پدر دوستان من یک بار پخت و وقتی خنک شد یک 64 اونس مصرف کرد. شیشه ترشی شیرین، تمام ترشی ها را برداشته و در ظرفی بریزید. سپس زبان را در آب ترشی گذاشت. اجازه داد چند روزی ببندد. وقتی تمام شدم دوستم یک قطعه را به من داد تا امتحان کنم، خیلی خوب بودم. باید یه مدتی اینطوری درستش کنم