فواید باورنکردنی آرگولا برای کاهش وزن، نحوه بهترین تهیه آن و میزان مصرف آن برای بهره مندی حداکثری از آرگولا – یکی از غذاهای شگفت انگیز چربی سوز طبیعت – را کشف کنید.
آروگولا یک سبزی چلیپایی که به طور متناوب با نام های موشک، روکولا و روکت شناخته می شود، از زمان رومی ها وجود داشته است. در حقیقت، از آن زمان ایتالیایی ها همیشه از برگ آروگولا در غذاهای خود و دانه ها برای روغن های معطر استفاده می کردند.
از قرن اول اعتقاد بر این بود که دانههای آروگولا قدرت شگفتانگیزی دارند و به عنوان یک فرمول غرایز جنسی مورد استفاده قرار میگرفتند.
آروگولا دارای برگ های ریز روشن و تیره با شکل برگ و طعمی شبیه تربچه است، به این معنی که طعمی مطبوع، تند و فلفلی دارد. طعم فلفلی قویتر از ویژگیهای برگهای مسنتر و همچنین برگهایی است که در شرایط گرمتر تولید میشوند.
فواید چربی سوزی آرگولا
آروگولا با داشتن مواد شیمیایی گیاهی به نام ایندول به پیشگیری از سرطان کمک می کند. این سبزی علاوه بر اینکه حاوی کالری، کربوهیدرات و سدیم کمی است، چربی یا کلسترول صفر دارد.
این ماده مغذی فراوانی دارد: پروتئین، ریبوفلاوین، تیامین، اسید پانتوتنیک، ویتامین B-6، مس، اسید فولیک، روی، فیبر غذایی، کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، منگنز، فسفر و ویتامینهای A، C و K. .
حاوی مقدار زیادی کلسیم و پتاسیم برای استخوان سازی و فشار خون پایدار است. فیبر به شما احساس سیری می دهد. به علاوه، به دفع سریع سموم از طریق مدفوع کمک می کند.
علاوه بر این، منبع غنی ویتامین A و K به علاوه فولات است.
فولات برای ایجاد رشد بافت جدید ضروری است. فولات باعث رشد سالم و شرایط مطلوب می شود.
از آنجایی که بدن انسان نمی تواند فولات بسازد، باید مقادیر مورد نیاز فولات را از غذاها یا مکمل های ویتامین به دست آورید. از آنجا که پختن بیش از حد می تواند فولات را به راحتی از بین ببرد، باید از پختن بیش از حد برگ های آروگولا خودداری کنید.
ویتامین A محلول در چربی به حفظ بینایی خوب، پوست نرم و غشاهای مخاطی مرطوب کمک می کند. ویژگی های آنتی اکسیدانی آن به دفع رادیکال های آزاد از آسیب رساندن به سلول ها و بافت های بدن کمک می کند.
ویتامین K سنتز کلسیم در بدن را تسهیل می کند. این به محافظت در برابر استخوان های شکننده کمک می کند و باعث تقویت اسکلتی می شود. مزیت دیگری که ویتامین K دارد این است که به لخته شدن خون کمک می کند.
آروگولا حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان قوی است که در پیشگیری از مشکلات مربوط به بینایی، از جمله شب کوری مفید است. همچنین در پیشگیری از اختلالات پوستی، سرماخوردگی، آنفولانزا، ویروس ها و عفونت های مزمن مفید است زیرا ایمنی بدن شما را تقویت می کند و به محافظت از آن در برابر سموم مضر کمک می کند. همچنین از افراد در برابر سرطان محافظت می کند.
آروگولا حاوی مقدار زیادی لوتئین است که یک آنتی اکسیدان قوی است. لوتئین به عنوان یک آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد در سیستم مبارزه می کند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که لوتئین برای چشم، قلب و پوست مفید است و همچنین در برابر سرطان، دیابت و مشکلات ایمنی موثر است.
طرز تهیه آرگولا
برگ های سالم و ظریف آروگولا بهتر است به صورت نپخته خورده شوند. آنها طعم فلفلی شگفت انگیزی را به سالادهای سبز اضافه می کنند. میتوانید آنها را بهعنوان سبزی سبز و برگدار اصلی بخورید (اما به خاطر داشته باشید که آنها طعم قوی دارند، بنابراین تصمیم خود را بر اساس این واقعیت قرار دهید)، یا در سالاد مخلوط با سبزیجات دیگر.
برگهای قدیمیتر و کامل برای غذاهای پختهشده مناسبتر هستند، که جزء اصلی در دستور العملهای ایتالیایی است.
برگهای آروگولا طعمی تند دارد که همراه با سالاد میوه خوب است. برای افزودن پیتزای لذیذ به سالادهای میوه از آنها کم استفاده کنید.
آنها را به دستور العمل های سس یا خورش اضافه کنید، یا مقداری را سرخ کنید تا با غذای اصلی شما همراه شود. از آروگولای جوان باید برای سالاد استفاده کرد، اما از آروگولای بزرگتر باید پخته شود. در حالت ایده آل، برگ آروگولا به رنگ سبز تیره و پر جنب و جوش ظاهر می شود. اگر برگها شل به نظر میرسند یا زرد میشوند، از کنار آنها بگذرید. آرگولا را بشویید و بچرخانید یا خشک کنید، سپس آن را با خیال راحت در یخچال بسته بندی شده در پلاستیک نگه دارید.
برنامهریزی کنید تا در یک یا دو روز آن را بخورید تا بهترین نتیجه را بگیرید، تا تازه بماند زیرا یک سبزی بسیار لطیف است.
مقدار برای خوردن
یک وعده روگولا به طور متوسط 1/2 فنجان در روز است.