فواید آووکادو – چربی سوز طبیعت!

[gpt3]

فواید باورنکردنی آووکادو برای کاهش وزن، نحوه تهیه بهترین آنها و میزان مصرف آن برای بهره مندی حداکثری از آووکادو – یکی از غذاهای چربی سوز شگفت انگیز طبیعت را کشف کنید. آووکادو میوه‌ای است که تقریباً 7000 سال است که وجود دارد! هر گونه آووکادو (و چندین گونه مختلف وجود دارد) طعم، بافت و ظاهر خاص خود را دارد.

گونه Gwen رایج ترین نوع موجود در آمریکا است که دارای شکل بزرگ و بیضی شکل و پوست ضخیم، سبز و سنگریزه ای است. گونه Gwen را می توان در اواخر فصل زمستان تا اوایل فصل تابستان خریداری کرد.

Fuerte یکی دیگر از انواع آن است و دارای بافتی باریک و صاف با گوشتی سبز روشن و کرمی است. واریته Fuerte به شکل گلابی است و اندازه متوسط ​​یا بزرگ دارد. می توان آن را در هر زمانی بین پاییز و بهار خریداری کرد.

گونه هاس به احتمال زیاد در دسترس ترین آووکادو در آمریکا است. با پوست مشکی مایل به ارغوانی که بافت آن تا حدودی سنگریزه است شناخته می شود. گونه هاس در تمام طول سال یافت می شود.

انواع دیگر آن عبارتند از زوتانو، آووکادوی گلابی شکل بزرگتر که پوست آن براق و دارای رنگ سبز مایل به زرد است. این گونه را می توان از پاییز تا اوایل زمستان یافت.

گونه پینکرتون نیز وجود دارد که به شکل گلابی بلند است، پوستی سبز و سنگریزه ای و گوشتی سبز روشن دارد. این تنوع را می توان از زمستان تا بهار پیدا کرد.

در نهایت، نوع رید (در تابستان) آووکادو نیز وجود دارد. این گونه فقط در تابستان و اوایل فصل پاییز یافت می شود و به دلیل رنگ گوشت زرد و کره مانند و پوستی با بافت متراکم، سبز و کمی ناهموار شناخته شده است.

فواید چربی سوزی آووکادو

آووکادو تقریباً 22 درصد چربی دارد. با این حال، اجازه ندهید این کار مانع از خوردن آووکادو شود! آنها همچنین حاوی مقدار زیادی پروتئین، فاقد سدیم و کلسترول صفر هستند. آووکادو نه تنها سیر کننده و خوشمزه است، بلکه حاوی بیش از 25 ویتامین، مواد معدنی و فیتونوترینت های ضروری است.

با توجه به تراکم مواد مغذی آنها، آنها غذای مناسبی برای خدمت به کودکان بسیار خردسال در زمانی که آماده خوردن غذای معمولی هستند، هستند. علاوه بر این، آووکادو دارای مواد مغذی مفیدی است که به پیری کمک می کند و تصور می شود از چندین بیماری مختلف جلوگیری می کند. آنها جایگزینی عالی برای ساندویچ ها و سس های سالاد هستند، بنابراین می توانند با ارائه جایگزینی برای غذاهایی که به طور سنتی مملو از کلسترول مضر و چربی اشباع هستند، به شما در حفظ وزن کمک کنند.

در حقیقت، ماهیت آووکادو افزایش مواد مغذی است. علاوه بر این، آنها به بدن کمک می کنند تا مواد مغذی محلول در چربی مانند لوتئین و بتا کاروتن را در غذاهایی که با آنها خورده می شوند جذب کند. آووکادو دارای فولات است، یک ماده مغذی که در کاهش سطح هموسیستئین موجود در جریان خون شما مفید است. این می تواند در پیشگیری از انواع بیماری ها، از جمله بیماری آلزایمر، سکته مغزی و حمله قلبی مفید باشد. علاوه بر این، فولات به رشد بافت سالم در ارتباط با رشد سالم سلول ها کمک می کند. ویتامین E موجود در آووکادو از بیماری‌های مربوط به قلب محافظت می‌کند و همچنین در برابر انواع مختلفی از سرطان محافظت می‌کند. همچنین شناخته شده است که روند پیری را کاهش می دهد.

آووکادو حاوی گلوتاتیون است، ماده ای که از بیماری محافظت می کند. این یک آنتی اکسیدان قوی است که برای خلاص شدن از شر آسیب وارد شده به سلول ها توسط رادیکال های آزاد مفید است. آووکادو حاوی لوتئین است، ماده ای که از چشم در برابر بیماری های مربوط به چشم مانند دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و غیره محافظت می کند و همچنین از بدن در برابر سرطان پروستات محافظت می کند. آووکادو حاوی چربی تک غیراشباع است که برای کاهش سطح کلسترول بد (LDL) مفید است و همچنین در افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) مفید است. آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع است که برای انرژی بیشتر می‌توان آن را به راحتی سوزاند!

آیا از این واقعیت آگاه هستید که یک آووکادو بیش از دو برابر مقدار پتاسیم موجود در موز دارد؟ پتاسیم در حفظ تعادل مایعات و کاهش سطح کلسترول مفید است.

بتا سیتوسترول علاوه بر این در کاهش سطح کلسترول مفید است. علاوه بر این، بتا سیتوسترول از جذب کلسترول در بدن جلوگیری می کند.

تهیه آووکادو

آووکادو اغلب به سالاد اضافه می شود یا به عنوان دیپ استفاده می شود. دستور العمل های لاتین گاهی اوقات نیاز به اضافه کردن آووکادو در سوپ دارند. آنها همچنین یک عنصر ضروری در سالسا هستند. وقتی به آووکادو نگاه می کنید، میوه ای را انتخاب کنید که سفت باشد و در مقایسه با اندازه آن وزن زیادی به نظر می رسد. هنگامی که مشخص است میوه ها کبودی یا نواحی نرم دارند، از خرید میوه خودداری کنید.

اگر آووکادو را روی پیشخوان بگذارید حدود 3 تا 10 روز طول می کشد تا برسد. آووکادو را داخل یک کیسه کاغذی قهوه ای یا ظرفی که برای رسیدن میوه طراحی شده است قرار دهید. انجام این کار به زودتر رسیدن آن کمک می کند. وقتی آووکادو رسید، می‌توانید حدود یک هفته آووکادو را در یخچال نگهداری کنید.

مقدار برای خوردن

1/5 آووکادوی رسیده (تقریباً 1 اونس) یا یک فنجان تکه های برش خورده بخورید.

[/gpt3]

فواید باورنکردنی آووکادو برای کاهش وزن، نحوه تهیه بهترین آنها و میزان مصرف آن برای بهره مندی حداکثری از آووکادو – یکی از غذاهای چربی سوز شگفت انگیز طبیعت را کشف کنید. آووکادو میوه‌ای است که تقریباً 7000 سال است که وجود دارد! هر گونه آووکادو (و چندین گونه مختلف وجود دارد) طعم، بافت و ظاهر خاص خود را دارد.

گونه Gwen رایج ترین نوع موجود در آمریکا است که دارای شکل بزرگ و بیضی شکل و پوست ضخیم، سبز و سنگریزه ای است. گونه Gwen را می توان در اواخر فصل زمستان تا اوایل فصل تابستان خریداری کرد.

Fuerte یکی دیگر از انواع آن است و دارای بافتی باریک و صاف با گوشتی سبز روشن و کرمی است. واریته Fuerte به شکل گلابی است و اندازه متوسط ​​یا بزرگ دارد. می توان آن را در هر زمانی بین پاییز و بهار خریداری کرد.

گونه هاس به احتمال زیاد در دسترس ترین آووکادو در آمریکا است. با پوست مشکی مایل به ارغوانی که بافت آن تا حدودی سنگریزه است شناخته می شود. گونه هاس در تمام طول سال یافت می شود.

انواع دیگر آن عبارتند از زوتانو، آووکادوی گلابی شکل بزرگتر که پوست آن براق و دارای رنگ سبز مایل به زرد است. این گونه را می توان از پاییز تا اوایل زمستان یافت.

گونه پینکرتون نیز وجود دارد که به شکل گلابی بلند است، پوستی سبز و سنگریزه ای و گوشتی سبز روشن دارد. این تنوع را می توان از زمستان تا بهار پیدا کرد.

در نهایت، نوع رید (در تابستان) آووکادو نیز وجود دارد. این گونه فقط در تابستان و اوایل فصل پاییز یافت می شود و به دلیل رنگ گوشت زرد و کره مانند و پوستی با بافت متراکم، سبز و کمی ناهموار شناخته شده است.

فواید چربی سوزی آووکادو

آووکادو تقریباً 22 درصد چربی دارد. با این حال، اجازه ندهید این کار مانع از خوردن آووکادو شود! آنها همچنین حاوی مقدار زیادی پروتئین، فاقد سدیم و کلسترول صفر هستند. آووکادو نه تنها سیر کننده و خوشمزه است، بلکه حاوی بیش از 25 ویتامین، مواد معدنی و فیتونوترینت های ضروری است.

با توجه به تراکم مواد مغذی آنها، آنها غذای مناسبی برای خدمت به کودکان بسیار خردسال در زمانی که آماده خوردن غذای معمولی هستند، هستند. علاوه بر این، آووکادو دارای مواد مغذی مفیدی است که به پیری کمک می کند و تصور می شود از چندین بیماری مختلف جلوگیری می کند. آنها جایگزینی عالی برای ساندویچ ها و سس های سالاد هستند، بنابراین می توانند با ارائه جایگزینی برای غذاهایی که به طور سنتی مملو از کلسترول مضر و چربی اشباع هستند، به شما در حفظ وزن کمک کنند.

در حقیقت، ماهیت آووکادو افزایش مواد مغذی است. علاوه بر این، آنها به بدن کمک می کنند تا مواد مغذی محلول در چربی مانند لوتئین و بتا کاروتن را در غذاهایی که با آنها خورده می شوند جذب کند. آووکادو دارای فولات است، یک ماده مغذی که در کاهش سطح هموسیستئین موجود در جریان خون شما مفید است. این می تواند در پیشگیری از انواع بیماری ها، از جمله بیماری آلزایمر، سکته مغزی و حمله قلبی مفید باشد. علاوه بر این، فولات به رشد بافت سالم در ارتباط با رشد سالم سلول ها کمک می کند. ویتامین E موجود در آووکادو از بیماری‌های مربوط به قلب محافظت می‌کند و همچنین در برابر انواع مختلفی از سرطان محافظت می‌کند. همچنین شناخته شده است که روند پیری را کاهش می دهد.

آووکادو حاوی گلوتاتیون است، ماده ای که از بیماری محافظت می کند. این یک آنتی اکسیدان قوی است که برای خلاص شدن از شر آسیب وارد شده به سلول ها توسط رادیکال های آزاد مفید است. آووکادو حاوی لوتئین است، ماده ای که از چشم در برابر بیماری های مربوط به چشم مانند دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و غیره محافظت می کند و همچنین از بدن در برابر سرطان پروستات محافظت می کند. آووکادو حاوی چربی تک غیراشباع است که برای کاهش سطح کلسترول بد (LDL) مفید است و همچنین در افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) مفید است. آووکادو سرشار از چربی‌های تک غیراشباع است که برای انرژی بیشتر می‌توان آن را به راحتی سوزاند!

آیا از این واقعیت آگاه هستید که یک آووکادو بیش از دو برابر مقدار پتاسیم موجود در موز دارد؟ پتاسیم در حفظ تعادل مایعات و کاهش سطح کلسترول مفید است.

بتا سیتوسترول علاوه بر این در کاهش سطح کلسترول مفید است. علاوه بر این، بتا سیتوسترول از جذب کلسترول در بدن جلوگیری می کند.

تهیه آووکادو

آووکادو اغلب به سالاد اضافه می شود یا به عنوان دیپ استفاده می شود. دستور العمل های لاتین گاهی اوقات نیاز به اضافه کردن آووکادو در سوپ دارند. آنها همچنین یک عنصر ضروری در سالسا هستند. وقتی به آووکادو نگاه می کنید، میوه ای را انتخاب کنید که سفت باشد و در مقایسه با اندازه آن وزن زیادی به نظر می رسد. هنگامی که مشخص است میوه ها کبودی یا نواحی نرم دارند، از خرید میوه خودداری کنید.

اگر آووکادو را روی پیشخوان بگذارید حدود 3 تا 10 روز طول می کشد تا برسد. آووکادو را داخل یک کیسه کاغذی قهوه ای یا ظرفی که برای رسیدن میوه طراحی شده است قرار دهید. انجام این کار به زودتر رسیدن آن کمک می کند. وقتی آووکادو رسید، می‌توانید حدود یک هفته آووکادو را در یخچال نگهداری کنید.

مقدار برای خوردن

1/5 آووکادوی رسیده (تقریباً 1 اونس) یا یک فنجان تکه های برش خورده بخورید.


منتشر شده

در

توسط