[gpt3]
با فواید باورنکردنی کاهش وزن گوشت گوزن، نحوه بهترین تهیه آن و میزان مصرف آن تا حداکثر سود را از گوشت گوزن – یکی از غذاهای شگفت انگیز چربی سوز طبیعت – کشف کنید.
گوشت آهو یا شکار شامل گوزن و گوزن و همچنین گوزن می شود. در حالی که یافتن آنها سخت تر است، کاریبو و بز کوهی نیز اشکالی از آهو هستند.
اگر شکارچی نباشید به سختی می توانید آن را پیدا کنید، اما ممکن است آن را در یک بازار تخصصی پیدا کنید. اگر در خانواده شما یک شکارچی دارید، این نیز می تواند منبع گوشت گوزن باشد. حداقل ممکن است از یک یا دو وعده غذایی با این گوشت لذت ببرید که هم خوشمزه و هم مغذی است و هم از رژیم چربی سوزی شما پشتیبانی می کند.
گوشت گوزن طعمی عمیق و کامل و بافتی لطیف و در عین حال لطیف دارد. گوزن ها را می توان به صورت وحشی شکار کرد یا ممکن است در مزرعه پرورش یابد. طعم گوشت بستگی به رژیم غذایی حیوان دارد. آهویی که علوفه کرده است طعم متفاوتی با آهوی اهلی دارد. در هر صورت، گوشت گوزن طعم فوق العاده ای دارد.
فواید چربی سوزی گوشت گوزن
گوشت آهو فوق العاده کم چرب است. چربی اشباع شده بسیار کم است و همچنین کالری کمی دارد.
یک وعده 3 اونس گوشت گوزن حدود 134 کالری، 3 گرم چربی و 1 گرم چربی اشباع شده دارد. یک وعده مشابه از گوشت گوزن 124 کالری و 2 گرم چربی – یکی از آن چربی های اشباع شده – به همراه خواهد داشت. گوشت گوزن حاوی 114 کالری و 1 گرم چربی است، اما هیچ گونه چربی اشباع شده ندارد.
در اینجا فوایدی که از گوشت گوزن به دست خواهید آورد آورده شده است: منبع عالی ویتامین های B12، B2، B6 و نیاسین است. همچنین حاوی مواد معدنی: روی، سلنیوم، آهن، فسفر و مس است. این یک منبع عالی از پروتئین با کیفیت بالا است.
گوشت آهو حاوی آهن است که بلوک ساختمانی هموگلوبین است. این همان چیزی است که خون شما را قادر می سازد تا اکسیژن را از ریه ها به سراسر بدن منتقل کند. علاوه بر این، هموگلوبین بخشی ضروری از سیستم های آنزیمی است که متابولیسم و تولید انرژی را تنظیم می کند.
گوشت آهو حاوی ویتامین های B (یعنی B12 و B6) است که به حفظ سطح هموسیستئین از بالا رفتن ناسالم کمک می کند.
در اینجا خطرات سطوح بالای هموسیستئین وجود دارد:
بدتر شدن بیماری قلبی دیابتی یا آترواسکلروز.
آسیب به رگ های خونی که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
پوکی استخوان و سرطان روده بزرگ را می توان با مصرف ویتامین B12 که برای محافظت از روده بزرگ در برابر عوامل سرطان زا عمل می کند، پیشگیری کرد.
گوشت آهو حاوی مقدار زیادی ویتامین B2 (ریبوفلاوین) است. این ویتامین به تامین پایدار انرژی مبتنی بر اکسیژن برای بدن شما کمک می کند. این به ویژه برای قلب و عضلات بدن مفید است. پروتئینی مانند مولکول آنتی اکسیدانی معروف به گلوتاتیون باید به طور مداوم بازیافت شود. ریبوفلاوین به محافظت از این مولکول ظریف کمک می کند.
آهو حاوی نیاسین برای مبارزه با بروز پوکی استخوان است. همچنین در کبد و ماهیچه ها نشاسته تولید می کند که می تواند به انرژی تبدیل شود.
تهیه گوشت گوزن
وقتی گوشت گوزن (گوشت گوزن) خود را انتخاب می کنید، سعی کنید از گوزن های جوان گوشت پیدا کنید. باید تیره باشد با گوشتی که دانه ریز و چربی آن تمیز و سفید باشد. چربی منبع طعم واقعی است. برای یافتن گوشت گوزن تازه در فروشگاه ها به تاریخ پیشنهادی فروش نگاه کنید. گوشت گوزن را می توان در قسمت فریزر یا به صورت گوشت تازه خریداری کرد.
قبل از اینکه آهو، گوزن یا گوزن را کبابی کنید، باید چربی آن را جدا کنید.
گوشت گوزن بسیار آسیب پذیر و فاسد شدنی است، بنابراین بسیار مهم است که آن را فوراً در سردترین قسمت یخچال خود قرار دهید. زمانی که قصد استفاده از آن را در عرض چند روز دارید، آن را در لفاف آن نگه دارید تا کار کمتری انجام شود. اگر نمیتوانید فوراً از آن استفاده کنید، حتماً آن را برای فریزر (با فویل آلومینیومی یا کاغذ فریزر) بپیچید و سریعاً فریز کنید. حداقل برای سه تا شش ماه خراب نمی شود.
هنگام استفاده از گوشت گوزن خام احتیاط کنید و حتماً همه ظروف را کاملاً بشویید. وقتی گوشت گوزن را مرینیت می کنید، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر آن را کنار بگذارید، مطمئناً خراب می شود، زیرا به حرارت بسیار حساس است. گوشت گوزن منجمد باید در یخچال ذوب شود.
یک راه عالی برای لذت بردن از گوشت گوزن به سادگی به عنوان استیک یا روی کباب است. شما همچنین می توانید گوشت گوزن را تند و تیز درست کنید. می توان آن را جایگزین بسیاری از گوشت های دیگر مانند بوقلمون یا گوشت گاو در خورش یا لازانیا کرد.
در اینجا چند راه برای لذت بردن از گوشت گوزن وجود دارد: فلفل قرمز، نان گوشت، کباب، خورش، همبرگر، کباب یا پخته آهسته در قابلمه.
در اینجا چند راه برای لذت بردن از گوشت گوزن وجود دارد: کباب، هوگی، کباب، کوفته، استروگانف یا خورش.
اندازه سرویس پیشنهادی
یک بخش معمولی گوشت گوزن حدود 3 یا 4 اونس برای هر نفر است.
[/gpt3]
با فواید باورنکردنی کاهش وزن گوشت گوزن، نحوه بهترین تهیه آن و میزان مصرف آن تا حداکثر سود را از گوشت گوزن – یکی از غذاهای شگفت انگیز چربی سوز طبیعت – کشف کنید.
گوشت آهو یا شکار شامل گوزن و گوزن و همچنین گوزن می شود. در حالی که یافتن آنها سخت تر است، کاریبو و بز کوهی نیز اشکالی از آهو هستند.
اگر شکارچی نباشید به سختی می توانید آن را پیدا کنید، اما ممکن است آن را در یک بازار تخصصی پیدا کنید. اگر در خانواده شما یک شکارچی دارید، این نیز می تواند منبع گوشت گوزن باشد. حداقل ممکن است از یک یا دو وعده غذایی با این گوشت لذت ببرید که هم خوشمزه و هم مغذی است و هم از رژیم چربی سوزی شما پشتیبانی می کند.
گوشت گوزن طعمی عمیق و کامل و بافتی لطیف و در عین حال لطیف دارد. گوزن ها را می توان به صورت وحشی شکار کرد یا ممکن است در مزرعه پرورش یابد. طعم گوشت بستگی به رژیم غذایی حیوان دارد. آهویی که علوفه کرده است طعم متفاوتی با آهوی اهلی دارد. در هر صورت، گوشت گوزن طعم فوق العاده ای دارد.
فواید چربی سوزی گوشت گوزن
گوشت آهو فوق العاده کم چرب است. چربی اشباع شده بسیار کم است و همچنین کالری کمی دارد.
یک وعده 3 اونس گوشت گوزن حدود 134 کالری، 3 گرم چربی و 1 گرم چربی اشباع شده دارد. یک وعده مشابه از گوشت گوزن 124 کالری و 2 گرم چربی – یکی از آن چربی های اشباع شده – به همراه خواهد داشت. گوشت گوزن حاوی 114 کالری و 1 گرم چربی است، اما هیچ گونه چربی اشباع شده ندارد.
در اینجا فوایدی که از گوشت گوزن به دست خواهید آورد آورده شده است: منبع عالی ویتامین های B12، B2، B6 و نیاسین است. همچنین حاوی مواد معدنی: روی، سلنیوم، آهن، فسفر و مس است. این یک منبع عالی از پروتئین با کیفیت بالا است.
گوشت آهو حاوی آهن است که بلوک ساختمانی هموگلوبین است. این همان چیزی است که خون شما را قادر می سازد تا اکسیژن را از ریه ها به سراسر بدن منتقل کند. علاوه بر این، هموگلوبین بخشی ضروری از سیستم های آنزیمی است که متابولیسم و تولید انرژی را تنظیم می کند.
گوشت آهو حاوی ویتامین های B (یعنی B12 و B6) است که به حفظ سطح هموسیستئین از بالا رفتن ناسالم کمک می کند.
در اینجا خطرات سطوح بالای هموسیستئین وجود دارد:
بدتر شدن بیماری قلبی دیابتی یا آترواسکلروز.
آسیب به رگ های خونی که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
پوکی استخوان و سرطان روده بزرگ را می توان با مصرف ویتامین B12 که برای محافظت از روده بزرگ در برابر عوامل سرطان زا عمل می کند، پیشگیری کرد.
گوشت آهو حاوی مقدار زیادی ویتامین B2 (ریبوفلاوین) است. این ویتامین به تامین پایدار انرژی مبتنی بر اکسیژن برای بدن شما کمک می کند. این به ویژه برای قلب و عضلات بدن مفید است. پروتئینی مانند مولکول آنتی اکسیدانی معروف به گلوتاتیون باید به طور مداوم بازیافت شود. ریبوفلاوین به محافظت از این مولکول ظریف کمک می کند.
آهو حاوی نیاسین برای مبارزه با بروز پوکی استخوان است. همچنین در کبد و ماهیچه ها نشاسته تولید می کند که می تواند به انرژی تبدیل شود.
تهیه گوشت گوزن
وقتی گوشت گوزن (گوشت گوزن) خود را انتخاب می کنید، سعی کنید از گوزن های جوان گوشت پیدا کنید. باید تیره باشد با گوشتی که دانه ریز و چربی آن تمیز و سفید باشد. چربی منبع طعم واقعی است. برای یافتن گوشت گوزن تازه در فروشگاه ها به تاریخ پیشنهادی فروش نگاه کنید. گوشت گوزن را می توان در قسمت فریزر یا به صورت گوشت تازه خریداری کرد.
قبل از اینکه آهو، گوزن یا گوزن را کبابی کنید، باید چربی آن را جدا کنید.
گوشت گوزن بسیار آسیب پذیر و فاسد شدنی است، بنابراین بسیار مهم است که آن را فوراً در سردترین قسمت یخچال خود قرار دهید. زمانی که قصد استفاده از آن را در عرض چند روز دارید، آن را در لفاف آن نگه دارید تا کار کمتری انجام شود. اگر نمیتوانید فوراً از آن استفاده کنید، حتماً آن را برای فریزر (با فویل آلومینیومی یا کاغذ فریزر) بپیچید و سریعاً فریز کنید. حداقل برای سه تا شش ماه خراب نمی شود.
هنگام استفاده از گوشت گوزن خام احتیاط کنید و حتماً همه ظروف را کاملاً بشویید. وقتی گوشت گوزن را مرینیت می کنید، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. اگر آن را کنار بگذارید، مطمئناً خراب می شود، زیرا به حرارت بسیار حساس است. گوشت گوزن منجمد باید در یخچال ذوب شود.
یک راه عالی برای لذت بردن از گوشت گوزن به سادگی به عنوان استیک یا روی کباب است. شما همچنین می توانید گوشت گوزن را تند و تیز درست کنید. می توان آن را جایگزین بسیاری از گوشت های دیگر مانند بوقلمون یا گوشت گاو در خورش یا لازانیا کرد.
در اینجا چند راه برای لذت بردن از گوشت گوزن وجود دارد: فلفل قرمز، نان گوشت، کباب، خورش، همبرگر، کباب یا پخته آهسته در قابلمه.
در اینجا چند راه برای لذت بردن از گوشت گوزن وجود دارد: کباب، هوگی، کباب، کوفته، استروگانف یا خورش.
اندازه سرویس پیشنهادی
یک بخش معمولی گوشت گوزن حدود 3 یا 4 اونس برای هر نفر است.