پنیر خوشمزه است. به نظر ما این یکی از بزرگترین هدایای طبیعت است. پنیر قلب همه را پر از شادی می کند، دهان شما را شادی می کند و روح شما را از خوبی. این احتمالاً یکی از دلایلی است که احتمالاً در گریل محلی مکزیکی خود کارمندان سخت کوش و متعهد را پیدا می کنید که در آشپزخانه گرد هم آمده اند تا انبوهی از پنیر کوتیجا تازه، خوشمزه و مغذی را با دست رنده کنند. تپه از آن! کوه های آن، حتی.
در گریل مکزیکی، آنقدر پنیر کوتیجا را رنده میکنند تا پای پیپر کنترل موشهایش را از دست بدهد. و Pied Piper نمی گذارد آن موش ها تمام پنیر او را بخورند. چرا؟ نه فقط به دلیل کیفیت برتر پنیر که قبلاً ذکر شد، هرچند که به وضوح ارتباط زیادی با آن دارد. اما دلیل واقعی اینکه پنیر کوتیجا یکی از مواد اصلی مورد علاقه در گریل مکزیکی است این است که کوتیجا در بین پنیرهای موجود در میان بهترین پنیرهای ممکن قرار دارد.
ما می دانیم که این یک بیانیه جسورانه است. زمانی که پنیرهای بسیار زیادی در انواع فرهنگ ها و انواع غذاها موجود است، در نظر گرفتن ارزش اسمی آن سخت است. حتی غذای کبابی مکزیکی نیز گهگاه انواع دیگر پنیر را در آغوش میکشد، اگرچه ما گمان میکنیم که این نوعی حمله به دنیای پنیرهایی است که زیبایی و کمال آن را ندارند.
پس چرا کوتیجا برتر از همه پنیرهاست؟ چرا «پارمسان مکزیک» (اما به نظر ما خیلی بهتر از پارم!) ادامه دارد؟
کوتیجا یک پنیر گاوی شیری شور، شکننده و مضحک است که نام آن برگرفته از نام شهر کوتیجا در مکزیک است. این یک عنصر کلاسیک در جنوب مرز است که به دلیل زیپ تند و بافت منحصر به فردش محبوب است. این پنیر به نام el queso de montaña یا پنیر کوهی شناخته می شود، زیرا سازندگان آن در ارتفاعات کوهستانی زندگی می کنند و آن را پنیر می کنند. و اینجاست که طعم و رنگ خود را به دست میآورد، شیری که کوتیجا را درست میکند، مستقیماً از گاوهایی میآید که روی علفهای کوهستانی غنی میخورند که فقط در طول فصل بارانی کوتاه رشد میکنند.
طعم بسیار خوبی دارد، برای رنده کردن عالی است و در بسیاری از غذاهای گریل مکزیکی یافت می شود (همانطور که مناسب است). از سالاد گرفته تا سوپ، تاکو تا توستادا، همه اینها با سحر و جادو تقویت شده است. بهترین از همه، و شاید دلیل اینکه Pied Piper استقامتی برای تعقیب موش ها دارد، پنیر کوتیجا بسیار بیشتر از طعم عالی است: برای شما هم خوب است.
مانند بسیاری از محصولات لبنی، کوتیجا منبع بسیار خوبی از پروتئینی است که برای ساختن بافت قلب و سایر ماهیچه ها و سالم ماندن نیاز داریم. تنها یک اونس 7 گرم پروتئین یا 14 درصد از مقدار توصیه شده روزانه پروتئین به شما می دهد. حتی بهتر از آن، کوتیجا دارای مقدار زیادی کلسیم استخوان ساز است. و اگر دیابتی هستید یا از یکی از آن رژیم های کم کربوهیدرات استفاده می کنید، مهم است که توجه داشته باشید که کوتیجا کربوهیدرات کمی نیز دارد. بنابراین پشت پایپر در صف نزدیکترین گریل مکزیکی خود قرار بگیرید تا از نحوه لذت بردن از کوتیجا لذت ببرید.