پیچ و تاب کمی سیسیلی Don Tano Bongiorno روی مرغ با موزارلا

[gpt3]

مرغ یک غذای مغذی محبوب است و همیشه بوده است. تقریباً به تعداد کشورها با دستور العمل ها و ذائقه های مختلف، راه های تهیه یک شام مرغ خوشمزه وجود دارد.

امروز دستور پخت مرغ را که مادرم در دوران کوچکی برای ما درست می کرد را با شما به اشتراک می گذارم. او امروز از بهشت ​​به ما لبخند می زند که می داند کار خوبی انجام داده است. هیچ کدام از ما مجرم نبودیم و هیچ یک از ما هرگز در مافیا قاطی نشدیم. علاوه بر این، من همیشه به گردشگران نگران به پالرمو اطمینان می دهم که مافیوسی ها دیگر تفنگ تامی حمل نمی کنند. آنها کیف های پر از اسکناس های صد دلاری را حمل می کنند و به جای کشتن مردم برای آن، آنچه را که می خواهند می خرند.

کجا بودم؟ اوه بله، دستور مرغ مامان من – مرغ با موزارلا.

خوب، ابتدا چند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست بردارید. اگر غذاخوری بزرگی دارید، ممکن است بخواهید برای هر نفر یک و نیم یا شاید دو نفر در نظر بگیرید، و مگر اینکه باغ سبزی کوچک خود را در خانه داشته باشید، باید مقداری برگ ریحان تازه بردارید. (هی، اگر ریحان در آن نباشد، ایتالیایی نیست. چه می توانم بگویم؟) و در آخر، یک تکه کوچک پنیر موزارلا. شما می توانید برش ها را دریافت کنید، اما این به خوبی راهی نیست که من به شما نشان می دهم.

حالا، روی یک تخته برش تمیز، سینه های مرغ را به سمت صاف بچینید، و چند شکاف را به صورت افقی در بالای آن به عمق نیم اینچ ببرید.

فر را با حدود 400 درجه روشن کنید.

می توانید روی تابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید، اگر نه، حداقل آن را با اسپری نچسب اسپری کنید. سینه های مرغ را بیرون بیاورید و در هر برش باز یک برگ ریحان قرار دهید، نصف برش گوجه فرنگی تازه (روم عالی است، اما هر گوجه ای این کار را انجام می دهد.) یک تکه ضخیم خوب پنیر موزارلا اضافه کنید. و به عنوان آخرین لمس، یک برش نازک سیر تازه را داخل آن بریزید.

حالا یک لایه نازک روغن زیتون را به آرامی روی مرغ بمالید یا اسپری کنید. برخی از مردم به آن چاشنی ایتالیایی علاقه دارند، اما من فقط نمک، فلفل، کمی شکر و شاید کمی پونه کوهی را ترجیح می دهم.

مارسالا (عملاً نوشیدنی ملی سیسیل!) با این نوشیدنی عالی است، اما کل بطری را ننوشید زیرا ممکن است مرغ خود را بسوزانید.

بعد از حدود بیست دقیقه باید مرغ را چک کنید. من از یکی از آن سیخ های فلزی کوچکی که کیک ها را با آن تست می کنند استفاده می کنم. اگر تمیز بیرون بیاید، مرغ شما آماده است. اگر نه، تا آن زمان فقط می توانید فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرغ برای ده پانزده دقیقه دیگر داخل آن بماند.

در حالی که این کار ادامه دارد، می توانید هر انتخابی از ماکارونی را بجوشانید: اسپاگتی، ریگاتونی، ماکارونی آرنجی یا شاید ماکارونی آرنج قدیمی خوب. بچه ها آن را دوست دارند و شرط می بندم که پدر هم آن را دوست دارد.

برای یک سس خوب، یک مشت سیر کمی خرد شده را در یک ماهیتابه حاوی روغن زیتون بریزید و در حالی که خیلی داغ است، مقداری پیاز و کرفس و فلفل سبز ورقه شده بریزید. هنگامی که تقریباً به نظر می رسد، مقداری آبگوشت به آن اضافه کنید یا، اگر در دسترس نیست، از پودر گوشت گاو یا مرغ یا پودر گوجه فرنگی با یک فنجان آب در هر قاشق چایخوری استفاده کنید. نه خیلی زیاد. همان چیزی که فکر می کنید برای خانواده به آن نیاز دارید.

بعد از اینکه چند دقیقه جوش آمد، آن را صاف کنید، یک قوطی رب گوجه فرنگی و شاید یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و دوباره چند دقیقه بجوشانید.

با یک سالاد سبز و پنیر پارمزان تازه رنده شده سر میز سرو می‌شود، شام عالی دارید و خانواده فکر می‌کنند که شما واقعاً آنها را دوست دارید، حتی اگر پخت و پز معمولی است.

عناصر:

1. تانو مرغ

  • یک یا 1/1/2 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای هر نفر

  • پنیر موزارلا یک پوند

  • دو یا سه عدد گوجه فرنگی تازه

  • سه یا چهار حبه سیر تازه

  • روغن زیتون

  • یک چهارم پوند برگ ریحان تازه

2. پاستا

پاستا انتخابی با توجه به دستورالعمل بسته برای مقادیر

3. سس

یک پیمانه آبگوشت (آبگوشت کنسرو شده، گوشت گاو، مرغ یا گوجه فرنگی، خوب است).

بگذارید بجوشد و اضافه کنید:

  • کرفس خرد شده

  • پیاز خرد شده

  • فلفل خرد شده

  • ریحان تازه ریز خرد شده (با استفاده از هر آنچه از چاشنی مرغ باقی مانده است

  • یک قوطی کوچک رب گوجه فرنگی

  • یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده

سس را باید بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

[/gpt3]

مرغ یک غذای مغذی محبوب است و همیشه بوده است. تقریباً به تعداد کشورها با دستور العمل ها و ذائقه های مختلف، راه های تهیه یک شام مرغ خوشمزه وجود دارد.

امروز دستور پخت مرغ را که مادرم در دوران کوچکی برای ما درست می کرد را با شما به اشتراک می گذارم. او امروز از بهشت ​​به ما لبخند می زند که می داند کار خوبی انجام داده است. هیچ کدام از ما مجرم نبودیم و هیچ یک از ما هرگز در مافیا قاطی نشدیم. علاوه بر این، من همیشه به گردشگران نگران به پالرمو اطمینان می دهم که مافیوسی ها دیگر تفنگ تامی حمل نمی کنند. آنها کیف های پر از اسکناس های صد دلاری را حمل می کنند و به جای کشتن مردم برای آن، آنچه را که می خواهند می خرند.

کجا بودم؟ اوه بله، دستور مرغ مامان من – مرغ با موزارلا.

خوب، ابتدا چند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست بردارید. اگر غذاخوری بزرگی دارید، ممکن است بخواهید برای هر نفر یک و نیم یا شاید دو نفر در نظر بگیرید، و مگر اینکه باغ سبزی کوچک خود را در خانه داشته باشید، باید مقداری برگ ریحان تازه بردارید. (هی، اگر ریحان در آن نباشد، ایتالیایی نیست. چه می توانم بگویم؟) و در آخر، یک تکه کوچک پنیر موزارلا. شما می توانید برش ها را دریافت کنید، اما این به خوبی راهی نیست که من به شما نشان می دهم.

حالا، روی یک تخته برش تمیز، سینه های مرغ را به سمت صاف بچینید، و چند شکاف را به صورت افقی در بالای آن به عمق نیم اینچ ببرید.

فر را با حدود 400 درجه روشن کنید.

می توانید روی تابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید، اگر نه، حداقل آن را با اسپری نچسب اسپری کنید. سینه های مرغ را بیرون بیاورید و در هر برش باز یک برگ ریحان قرار دهید، نصف برش گوجه فرنگی تازه (روم عالی است، اما هر گوجه ای این کار را انجام می دهد.) یک تکه ضخیم خوب پنیر موزارلا اضافه کنید. و به عنوان آخرین لمس، یک برش نازک سیر تازه را داخل آن بریزید.

حالا یک لایه نازک روغن زیتون را به آرامی روی مرغ بمالید یا اسپری کنید. برخی از مردم به آن چاشنی ایتالیایی علاقه دارند، اما من فقط نمک، فلفل، کمی شکر و شاید کمی پونه کوهی را ترجیح می دهم.

مارسالا (عملاً نوشیدنی ملی سیسیل!) با این نوشیدنی عالی است، اما کل بطری را ننوشید زیرا ممکن است مرغ خود را بسوزانید.

بعد از حدود بیست دقیقه باید مرغ را چک کنید. من از یکی از آن سیخ های فلزی کوچکی که کیک ها را با آن تست می کنند استفاده می کنم. اگر تمیز بیرون بیاید، مرغ شما آماده است. اگر نه، تا آن زمان فقط می توانید فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرغ برای ده پانزده دقیقه دیگر داخل آن بماند.

در حالی که این کار ادامه دارد، می توانید هر انتخابی از ماکارونی را بجوشانید: اسپاگتی، ریگاتونی، ماکارونی آرنجی یا شاید ماکارونی آرنج قدیمی خوب. بچه ها آن را دوست دارند و شرط می بندم که پدر هم آن را دوست دارد.

برای یک سس خوب، یک مشت سیر کمی خرد شده را در یک ماهیتابه حاوی روغن زیتون بریزید و در حالی که خیلی داغ است، مقداری پیاز و کرفس و فلفل سبز ورقه شده بریزید. هنگامی که تقریباً به نظر می رسد، مقداری آبگوشت به آن اضافه کنید یا، اگر در دسترس نیست، از پودر گوشت گاو یا مرغ یا پودر گوجه فرنگی با یک فنجان آب در هر قاشق چایخوری استفاده کنید. نه خیلی زیاد. همان چیزی که فکر می کنید برای خانواده به آن نیاز دارید.

بعد از اینکه چند دقیقه جوش آمد، آن را صاف کنید، یک قوطی رب گوجه فرنگی و شاید یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و دوباره چند دقیقه بجوشانید.

با یک سالاد سبز و پنیر پارمزان تازه رنده شده سر میز سرو می‌شود، شام عالی دارید و خانواده فکر می‌کنند که شما واقعاً آنها را دوست دارید، حتی اگر پخت و پز معمولی است.

عناصر:

1. تانو مرغ

  • یک یا 1/1/2 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای هر نفر

  • پنیر موزارلا یک پوند

  • دو یا سه عدد گوجه فرنگی تازه

  • سه یا چهار حبه سیر تازه

  • روغن زیتون

  • یک چهارم پوند برگ ریحان تازه

2. پاستا

پاستا انتخابی با توجه به دستورالعمل بسته برای مقادیر

3. سس

یک پیمانه آبگوشت (آبگوشت کنسرو شده، گوشت گاو، مرغ یا گوجه فرنگی، خوب است).

بگذارید بجوشد و اضافه کنید:

  • کرفس خرد شده

  • پیاز خرد شده

  • فلفل خرد شده

  • ریحان تازه ریز خرد شده (با استفاده از هر آنچه از چاشنی مرغ باقی مانده است

  • یک قوطی کوچک رب گوجه فرنگی

  • یک قوطی گوجه فرنگی خرد شده

سس را باید بجوشانید تا کمی غلیظ شود.


منتشر شده

در

توسط