[gpt3]
چه اتفاقی برای چهار پایه افتاد
وزارت کشاورزی ایالات متحده در ابتدا وظیفه متناقضی آموزش عمومی در مورد مسائل کشاورزی را در حالی که همزمان با تولیدکنندگان مواد غذایی برای تأمین یک منبع غذایی قابل اعتماد و ثابت کار می کرد، به عهده داشت. این در طول زمان منجر به دستورالعملهای غذایی در حال تکامل ما شده است، اما آیا هدف از این دستورالعملها برای سلامتی ما است یا فروش بیشتر مواد غذایی؟
آیا باور می کنید زمانی 12 گروه غذایی وجود داشت؟
راهنمایان غذا در طول دهه 1930 به شدت تحت تأثیر رکود بزرگ قرار گرفتند و در آن زمان شامل 12 گروه جداگانه بودند!
در سال 1956 USDA راهنمای غذایی “چهار اساسی” را تهیه کرد. صنایع لبنی آنقدر مشتاق بودند که به شدت این طرح را ترویج کردند و چرا که نه. از آنجایی که شیر، تخم مرغ و کره به عنوان یک گروه غذایی جداگانه پیشنهاد شده بودند، منطقی بود که صنایع لبنی کاملاً راضی باشند.
در مدرسه ابتدایی در دهه 1960 به ما آموزش می دادند که سه وعده غذای مربعی در روز بهترین غذا بود و هر غذای دیگری یک “میان وعده” در نظر گرفته می شد. میان وعده چیست؟ آیا وقتی گرسنه نیستید غذای اضافی است؟ آیا زمانی که حوصلهتان سر میرود، کاری انجام میشود؟ آیا این یک فعالیت اجتماعی است (ایستادن دور یک میز پر از غذا در یک مهمانی)؟
و فقط یک وعده غذایی مربع چه بود؟ این بر اساس “چهار گروه غذایی اساسی” است که در آن زمان تعریف شده بودند:
1. شیر
2. گوشت
3. میوه و سبزیجات
4. غلات
چهار گروه، چهار ضلع، چهار مربع! مرتب آسان. مردم می توانستند این را “دریافت” کنند، و این نکته بود. درک آن را برای افراد عادی به اندازه کافی آسان کنید.
در دهه 1970، تحقیقات نشان داد که مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی مانند چربی، چربی اشباع شده، کلسترول و سدیم، شانس ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد و در نتیجه باعث می شود USDA تلاش کند دستورالعمل های خود را اصلاح کند.
این امر با تحقیر، تمسخر و مقاومت بسیار سنگین صنایع گوشت و لبنیات مواجه شد. آنها با دندان و ناخن جنگیدند تا دستورالعمل ها را همانطور که بودند حفظ کنند، اما فایده ای نداشت. در نهایت به هرم غذایی رسیدیم.
بیگ فودز دوباره برنده شد
در سالهای 1988 و 1989، وزارت کشاورزی آمریکا هرم درست خوردن را تولید کرد که بر غلات و سایر غذاهای گیاهی تأکید داشت و تأکید بر محصولات حیوانی را از بین برد. در سال 1991 برای تصویب تنظیم شد. درست قبل از انتشار برنامه ریزی شده، لابی کنندگان گوشت، لبنیات و تخم مرغ در نهایت متوجه این طرح شدند و به دلیل ارائه نادرست آن در محصولات خود به شدت به این طرح حمله کردند.
به وزیر کشاورزی، ادوارد آر. مادیگان، شکایت کرد که این هرم به فروش گوشت گاو لطمه می زند. انجمن ملی تولیدکنندگان شیر به این مبارزه ملحق شد و در عرض چند هفته هرم جدید Eating Right کنار گذاشته شد. غذای بزرگ دوباره برنده می شود! وزیر مادیگان دلیل خود را برای عقب نشینی این طرح را “گیج کننده برای کودکان” عنوان کرد.
سپس اعتراضات انجمن سرطان آمریکا، انجمن پزشکی آمریکا و سایر سازمان های بهداشتی و پزشکی به خروج از هرم بود. در ژوئیه 1991 یک شرکت خصوصی استخدام شد و وظیفه آزمایش هرم را بر روی گروهی منتخب از کودکان و آنهایی که حداقل تحصیلات داشتند را بر عهده گرفت. مطالعه 855000 دلاری حاصل نشان داد که این طرح واقعاً درست است و دوباره برای انتشار برنامه ریزی شده بود.
در آوریل 1992 هرم Eating Right منتشر شد، با یک سال تاخیر به دلیل 33 تغییر درخواست شده توسط صنایع گوشت و لبنیات، که تقریباً همه آنها در طرح گنجانده شدند.
به خاطر داشته باشید که دستورالعمل های غذایی محصول نیازهای بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی (فروش محصول بیشتر) با تعادل تقریبی از تلاش صنعت بهداشت برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی است.
رژیم غذایی اتکینز و سایر رژیم های کم کربوهیدرات به هرم درست غذا خوردن حمله شده است
امروز، در اوایل دهه 2000، ما دوباره در حال تجدید نظر در توصیه های USDA هستیم. قبلا به شدت به مصرف نان و غلات متمایل بود (هرگز در مورد غلات اهمیت خاصی نداشت، اما منطقی است. صنایع غذایی علاقه مند به فروش غلات فرآوری شده است، نه غلات کامل)، به نظر می رسد به زودی به عقب برگردیم. به طرح اوایل دهه 1930 که بر گوشت و لبنیات تاکید دارد، یا شاید نه. فقط زمان مشخص خواهد کرد که این بار چه کسی در این مبارزه پیروز خواهد شد. و این چرخه ادامه دارد. آنچه در آینده برای دستورالعملهای رژیم غذایی ما پیش میآید این است که هر کسی حدس بزند، به همین دلیل است که من رژیم غذایی عقل سلیم را پیشنهاد میکنم.
غذای خوب و بیشتر بخورید. پایان داستان.
[/gpt3]
چه اتفاقی برای چهار پایه افتاد
وزارت کشاورزی ایالات متحده در ابتدا وظیفه متناقضی آموزش عمومی در مورد مسائل کشاورزی را در حالی که همزمان با تولیدکنندگان مواد غذایی برای تأمین یک منبع غذایی قابل اعتماد و ثابت کار می کرد، به عهده داشت. این در طول زمان منجر به دستورالعملهای غذایی در حال تکامل ما شده است، اما آیا هدف از این دستورالعملها برای سلامتی ما است یا فروش بیشتر مواد غذایی؟
آیا باور می کنید زمانی 12 گروه غذایی وجود داشت؟
راهنمایان غذا در طول دهه 1930 به شدت تحت تأثیر رکود بزرگ قرار گرفتند و در آن زمان شامل 12 گروه جداگانه بودند!
در سال 1956 USDA راهنمای غذایی “چهار اساسی” را تهیه کرد. صنایع لبنی آنقدر مشتاق بودند که به شدت این طرح را ترویج کردند و چرا که نه. از آنجایی که شیر، تخم مرغ و کره به عنوان یک گروه غذایی جداگانه پیشنهاد شده بودند، منطقی بود که صنایع لبنی کاملاً راضی باشند.
در مدرسه ابتدایی در دهه 1960 به ما آموزش می دادند که سه وعده غذای مربعی در روز بهترین غذا بود و هر غذای دیگری یک “میان وعده” در نظر گرفته می شد. میان وعده چیست؟ آیا وقتی گرسنه نیستید غذای اضافی است؟ آیا زمانی که حوصلهتان سر میرود، کاری انجام میشود؟ آیا این یک فعالیت اجتماعی است (ایستادن دور یک میز پر از غذا در یک مهمانی)؟
و فقط یک وعده غذایی مربع چه بود؟ این بر اساس “چهار گروه غذایی اساسی” است که در آن زمان تعریف شده بودند:
1. شیر
2. گوشت
3. میوه و سبزیجات
4. غلات
چهار گروه، چهار ضلع، چهار مربع! مرتب آسان. مردم می توانستند این را “دریافت” کنند، و این نکته بود. درک آن را برای افراد عادی به اندازه کافی آسان کنید.
در دهه 1970، تحقیقات نشان داد که مصرف بیش از حد برخی مواد غذایی مانند چربی، چربی اشباع شده، کلسترول و سدیم، شانس ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد و در نتیجه باعث می شود USDA تلاش کند دستورالعمل های خود را اصلاح کند.
این امر با تحقیر، تمسخر و مقاومت بسیار سنگین صنایع گوشت و لبنیات مواجه شد. آنها با دندان و ناخن جنگیدند تا دستورالعمل ها را همانطور که بودند حفظ کنند، اما فایده ای نداشت. در نهایت به هرم غذایی رسیدیم.
بیگ فودز دوباره برنده شد
در سالهای 1988 و 1989، وزارت کشاورزی آمریکا هرم درست خوردن را تولید کرد که بر غلات و سایر غذاهای گیاهی تأکید داشت و تأکید بر محصولات حیوانی را از بین برد. در سال 1991 برای تصویب تنظیم شد. درست قبل از انتشار برنامه ریزی شده، لابی کنندگان گوشت، لبنیات و تخم مرغ در نهایت متوجه این طرح شدند و به دلیل ارائه نادرست آن در محصولات خود به شدت به این طرح حمله کردند.
به وزیر کشاورزی، ادوارد آر. مادیگان، شکایت کرد که این هرم به فروش گوشت گاو لطمه می زند. انجمن ملی تولیدکنندگان شیر به این مبارزه ملحق شد و در عرض چند هفته هرم جدید Eating Right کنار گذاشته شد. غذای بزرگ دوباره برنده می شود! وزیر مادیگان دلیل خود را برای عقب نشینی این طرح را “گیج کننده برای کودکان” عنوان کرد.
سپس اعتراضات انجمن سرطان آمریکا، انجمن پزشکی آمریکا و سایر سازمان های بهداشتی و پزشکی به خروج از هرم بود. در ژوئیه 1991 یک شرکت خصوصی استخدام شد و وظیفه آزمایش هرم را بر روی گروهی منتخب از کودکان و آنهایی که حداقل تحصیلات داشتند را بر عهده گرفت. مطالعه 855000 دلاری حاصل نشان داد که این طرح واقعاً درست است و دوباره برای انتشار برنامه ریزی شده بود.
در آوریل 1992 هرم Eating Right منتشر شد، با یک سال تاخیر به دلیل 33 تغییر درخواست شده توسط صنایع گوشت و لبنیات، که تقریباً همه آنها در طرح گنجانده شدند.
به خاطر داشته باشید که دستورالعمل های غذایی محصول نیازهای بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی (فروش محصول بیشتر) با تعادل تقریبی از تلاش صنعت بهداشت برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی است.
رژیم غذایی اتکینز و سایر رژیم های کم کربوهیدرات به هرم درست غذا خوردن حمله شده است
امروز، در اوایل دهه 2000، ما دوباره در حال تجدید نظر در توصیه های USDA هستیم. قبلا به شدت به مصرف نان و غلات متمایل بود (هرگز در مورد غلات اهمیت خاصی نداشت، اما منطقی است. صنایع غذایی علاقه مند به فروش غلات فرآوری شده است، نه غلات کامل)، به نظر می رسد به زودی به عقب برگردیم. به طرح اوایل دهه 1930 که بر گوشت و لبنیات تاکید دارد، یا شاید نه. فقط زمان مشخص خواهد کرد که این بار چه کسی در این مبارزه پیروز خواهد شد. و این چرخه ادامه دارد. آنچه در آینده برای دستورالعملهای رژیم غذایی ما پیش میآید این است که هر کسی حدس بزند، به همین دلیل است که من رژیم غذایی عقل سلیم را پیشنهاد میکنم.
غذای خوب و بیشتر بخورید. پایان داستان.