آیا تا به حال دقت کرده اید که تایلندی ها به طور متوسط چقدر لاغر هستند؟ این به این دلیل است که رژیم غذایی آنها بسیار سالم است و دارای مقدار بسیار کمی کره، خامه و محصولات لبنی است و سبزیجات، میوه ها و گیاهان دارویی با ارزش غذایی عالی دارد. این غذاها را چه در خانه طبخ شده و چه در رستورانی در تایلند سفارش داده اید، امتحان کنید و خیلی سریع تفاوت را در سلامتی و احساس کلی رفاه خود احساس خواهید کرد! در عرض دو هفته، به شرطی که کاملاً در این توصیهها عمل کنید، شروع به کاهش وزن یا کیلوگرم میکنید، حتی اگر ورزش خیلی کم انجام دهید یا اصلاً ورزش نکنید (البته یک برنامه غذایی خوب همیشه باید با ورزش تقویت شود، ورزشهای خاصی که بر افزایش ضربان قلب تأکید دارند. ).
سالاد تایلندی
اینها سالادهایی نیستند که شما به آن عادت دارید. واقعیت غم انگیز این است که، در حالی که بسیاری از آمریکایی ها و بریتانیایی ها سالاد را راه حلی برای کاهش وزن می دانند، سالادها به طور کلی آنطور که شما می خواهید سالم نیستند: اغلب سبزیجات از کیفیت پایینی برخوردارند، اما بیشتر از همه، سس های استفاده می شود. پر از چربی های اشباع شده و کربوهیدرات های مخوف هستند. بدتر از آن، به تکه های بیکن (!) و پنیر در سالاد سزار خود نگاه کنید. مایونز در هزار جزیره شما، شربت ذرت در سس ایتالیایی شما، سس مایونز دوباره در سس مزرعه شما، و غیره وجود دارد. دقیقا لاغری نیست
با این حال، در مورد سالادهای تایلندی، نام “سالاد” نام اشتباهی است و فقط به طور جزئی به همتای غربی مربوط می شود: سالادهای تایلندی از سبزیجات تازه، میوه ها و گوشت پخته شده ساخته می شوند که نه با سس، بلکه با تعدادی چاشنی طعم دار می شوند. چیزی که آنها را خاص می کند این است که این چاشنی ها در مقیاس “غذای ممنوعه” نسبتاً کم مصرف هستند: این چاشنی ها شامل سس ماهی، سس سویا، کمک خوبی از لیموترش یا آب لیمو، کمی شکر و مقداری پودر فلفل قرمز است. اما فراتر از آن، سلامتی خالص است، زیرا مواد تشکیل دهنده خیار، پیاز، سیر و فلفل چیلی خرد شده است. بدون سس مایونز، بدون لبنیات، بدون بیکن و پنیر. تنوع بسیار زیادی نیز برای انتخاب وجود دارد، از معروفتر «سوم توم» (انبه با میگو خشک، گوجهفرنگی و بادامزمینی به همراه چاشنیهای فوقالذکر) تا عجیبتر. بدترین چیزی که باید از آن بترسید شکر است، اما شکر واقعی به طور کلی برای غذاهای وحشتناک مانند شربت ذرت استفاده می شود.
غذاهای اصلی
سوپ ها؟ تام یام گنگ انتخاب خوبی است، زیرا بیشتر از هر چیز دیگری روی گوجهفرنگی، میگو و آهک سنگین است (و میگو را میتوان با گوشت چرخکرده، مرغ یا گوشت دلخواه جایگزین کرد). گنگ ژود نیز انتخاب خوبی است زیرا به سادگی یک سوپ با جلبک دریایی، هویج، کلم سفید، توفو و گوشت چرخ کرده خوک با طعم ملایم است.
همچنین چندین غذای ماهی وجود دارد که ممکن است بخواهید آنها را در نظر بگیرید، و همچنین چیزی که تایلندی ها آن را به نام “نام پریک” می شناسند: خمیرهای بسیار خوش طعمی که با برنج، تخم مرغ آب پز و سبزیجات آب پز خورده می شوند. دستور العمل های زیادی وجود دارد که بیشتر آنها گیاهخواری هستند. با این حال، آنها همچنین تمایل به فوق العاده تند دارند. اگر اهل این کار نیستید، شاید املت شکم پر نیز به همین خوبی عمل کند (معمولاً چند نوع سبزیجات و قارچ و گوشت خوک چرخ شده را پر کنید، اما باز هم گوشت خوک کاملا اختیاری است). تا زمانی که برنج را حذف کنید، وعده غذایی عمدتاً عاری از چربی های بد و کربوهیدرات خواهد بود. در نهایت، غذاهای متنوع و خوشمزه سبزیجات مانند سرخ کردنی صبحگاهی تند یا سرخ کردنی کلم شیشه ای در سس صدف وجود دارد.
نوشیدنی
در یک رستوران تایلندی بنشینید و اگر رستوران مناسبی است (برای ترجیح، رستورانی که در واقع در تایلند واقع شده است شروع خوبی خواهد بود)، در منوی نوشیدنیها انواع نوشیدنیهای گیاهی را پیدا خواهید کرد که برخلاف آنچه هستید. برای تمایل به میوه ای و خوشمزه به جای ملایم یا تلخ استفاده می شود. به عنوان مثال می توان به آب علف لیمو، آب گل سرخ، آب گل داوودی و غیره اشاره کرد. نوشیدنیهای میوهای شامل گواوا، لیموترش، پشن فروت، تمرهندی، زردآلو چینی و غیره است: همه اینها نه تنها مغذی هستند، بلکه خوشمزه هستند و کاملاً مکمل برنامه رژیم غذایی کم کربوهیدرات شما هستند. به عنوان مثال، گل رز قرمز دارای بخش خوبی از پروتئین است. علف لیمو منبع عالی منیزیم، روی، مس، آهن، پتاسیم و منگنز است. تمر هندی پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای، فیبرهای غذایی، اسید تارتاریک و چندین ماده معدنی را ارائه می دهد. آب میوه گل ساعتی رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد، حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و ویتامین A است و در نهایت گل داوودی مواد معدنی و ویتامین های مختلف را به ارمغان می آورد.