کدام رژیم غذایی برای سلامت قلب بهتر است؟

[gpt3]

به نظر می رسد بحث ادامه دارد. کسانی که از رژیم های کم چرب برای سلامت قلب حمایت می کنند به ما می گویند رژیم کم کربوهیدرات و چربی بالا برای سلامت قلب مضر است. در ظاهر، منطقی است که این درست باشد. اما آیا این است؟

یک کارآزمایی بالینی اخیراً منتشر شده توسط یک پزشک و محققی که به خوبی در سلامت قلب و متابولیک آگاه بودند، به نتایج بسیار جالب و شگفت‌انگیزی رسید. روش انجام این کارآزمایی به این صورت بود که شرکت کنندگان به یکی از 3 گروه تقسیم شدند. آنها به مدت 20 هفته رژیم های غذایی تعیین شده را دنبال کردند. هر یک از 3 رژیم غذایی حاوی 20 درصد پروتئین اما مقادیر متفاوتی کربوهیدرات و چربی بود.

شرکت‌کنندگان در مطالعه، وعده‌های غذایی کاملاً آماده و سفارشی دریافت کردند که می‌توانستند در کافه تریا بخورند یا برای رفتن با خود ببرند. بنابراین هیچ حدس نمی‌زنیم که آیا آنها واقعاً مقادیر تعیین‌شده درشت مغذی‌ها را مصرف کرده‌اند یا خیر.

در اینجا نحوه شکست رژیم ها آمده است:

کم کربوهیدرات: 20 درصد کربوهیدرات، 21 درصد چربی

کربوهیدرات متوسط: 40 درصد کربوهیدرات، 14 درصد چربی

کربوهیدرات بالا: 60٪ کربوهیدرات، 7٪ چربی

در پایان 20 هفته، نتایج خیره کننده نشان داد:

“رژیم غذایی کم کربوهیدرات، چربی اشباع بالا، دیس لیپوپروتئینمی مقاوم به انسولین و لیپوپروتئین (a) بهبود یافته، بدون تاثیر نامطلوب بر کلسترول LDL. محدودیت کربوهیدرات ممکن است خطر CVD (بیماری قلبی عروقی) را مستقل از وزن بدن کاهش دهد، احتمالی که مطالعه را ایجاب می کند. در کارآزمایی‌های چندمرکزی بزرگ که بر نتایج سخت تأثیر می‌گذارند.»

بنابراین، به زبان انگلیسی ساده، آنچه محققان دریافتند این بود که افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب مصرف می‌کردند، بهبود بهتری در تری گلیسیرید، آدیپونکتین (هورمونی مشتق از چربی که به نظر می‌رسد نقش مهمی در محافظت در برابر مقاومت به انسولین/دیابت دارد، داشتند. و آترواسکلروز)، فشار خون و لیپوپروتئین (a) نسبت به کسانی که از رژیم های غذایی با کربوهیدرات متوسط ​​یا پر کربوهیدرات استفاده می کنند. لیپوپروتئین (a) نوعی پروتئین است که کلسترول را در خون حمل می کند و می تواند باعث ایجاد پلاک های کلسترول LDL بر روی دیواره رگ های خونی شود که منجر به باریک شدن یا مسدود شدن رگ های خونی و سخت شدن شریان ها می شود. چربی اشباع بالا هیچ تاثیر منفی بر کلسترول یا نشانگرهای قلبی عروقی نداشت.

این برخلاف چیزی است که سال ها به ما گفته شده است. به نظر من همیشه به کیفیت غذا بستگی دارد و این چربی از کجا می آید. چربی اشباع شده آن ماده خطرناکی نیست که مدتهاست به ما گفته شده است. احساس شخصی من این است که بستگی به منبع آن چربی و نحوه واکنش متابولیک منحصر به فرد شما به چربی اشباع دارد.

در مورد رژیم غذایی کم کربوهیدرات و چربی اشباع بالا چه احساسی دارید؟

[/gpt3]

به نظر می رسد بحث ادامه دارد. کسانی که از رژیم های کم چرب برای سلامت قلب حمایت می کنند به ما می گویند رژیم کم کربوهیدرات و چربی بالا برای سلامت قلب مضر است. در ظاهر، منطقی است که این درست باشد. اما آیا این است؟

یک کارآزمایی بالینی اخیراً منتشر شده توسط یک پزشک و محققی که به خوبی در سلامت قلب و متابولیک آگاه بودند، به نتایج بسیار جالب و شگفت‌انگیزی رسید. روش انجام این کارآزمایی به این صورت بود که شرکت کنندگان به یکی از 3 گروه تقسیم شدند. آنها به مدت 20 هفته رژیم های غذایی تعیین شده را دنبال کردند. هر یک از 3 رژیم غذایی حاوی 20 درصد پروتئین اما مقادیر متفاوتی کربوهیدرات و چربی بود.

شرکت‌کنندگان در مطالعه، وعده‌های غذایی کاملاً آماده و سفارشی دریافت کردند که می‌توانستند در کافه تریا بخورند یا برای رفتن با خود ببرند. بنابراین هیچ حدس نمی‌زنیم که آیا آنها واقعاً مقادیر تعیین‌شده درشت مغذی‌ها را مصرف کرده‌اند یا خیر.

در اینجا نحوه شکست رژیم ها آمده است:

کم کربوهیدرات: 20 درصد کربوهیدرات، 21 درصد چربی

کربوهیدرات متوسط: 40 درصد کربوهیدرات، 14 درصد چربی

کربوهیدرات بالا: 60٪ کربوهیدرات، 7٪ چربی

در پایان 20 هفته، نتایج خیره کننده نشان داد:

“رژیم غذایی کم کربوهیدرات، چربی اشباع بالا، دیس لیپوپروتئینمی مقاوم به انسولین و لیپوپروتئین (a) بهبود یافته، بدون تاثیر نامطلوب بر کلسترول LDL. محدودیت کربوهیدرات ممکن است خطر CVD (بیماری قلبی عروقی) را مستقل از وزن بدن کاهش دهد، احتمالی که مطالعه را ایجاب می کند. در کارآزمایی‌های چندمرکزی بزرگ که بر نتایج سخت تأثیر می‌گذارند.»

بنابراین، به زبان انگلیسی ساده، آنچه محققان دریافتند این بود که افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب مصرف می‌کردند، بهبود بهتری در تری گلیسیرید، آدیپونکتین (هورمونی مشتق از چربی که به نظر می‌رسد نقش مهمی در محافظت در برابر مقاومت به انسولین/دیابت دارد، داشتند. و آترواسکلروز)، فشار خون و لیپوپروتئین (a) نسبت به کسانی که از رژیم های غذایی با کربوهیدرات متوسط ​​یا پر کربوهیدرات استفاده می کنند. لیپوپروتئین (a) نوعی پروتئین است که کلسترول را در خون حمل می کند و می تواند باعث ایجاد پلاک های کلسترول LDL بر روی دیواره رگ های خونی شود که منجر به باریک شدن یا مسدود شدن رگ های خونی و سخت شدن شریان ها می شود. چربی اشباع بالا هیچ تاثیر منفی بر کلسترول یا نشانگرهای قلبی عروقی نداشت.

این برخلاف چیزی است که سال ها به ما گفته شده است. به نظر من همیشه به کیفیت غذا بستگی دارد و این چربی از کجا می آید. چربی اشباع شده آن ماده خطرناکی نیست که مدتهاست به ما گفته شده است. احساس شخصی من این است که بستگی به منبع آن چربی و نحوه واکنش متابولیک منحصر به فرد شما به چربی اشباع دارد.

در مورد رژیم غذایی کم کربوهیدرات و چربی اشباع بالا چه احساسی دارید؟


منتشر شده

در

توسط