[gpt3]
خوردن غذای چینی هنگام تماشای تلویزیون ممکن است شبی ایده آل در خانه به نظر برسد. مقداری نودل هاکا، مرغ چیلی، برنج سرخ شده Schezwan و سبزیجات منچوری… خوشمزه بودن فوق العاده. اما اگر این رژیم را بگیرید، بدن شما بیشتر یک توپ به نظر می رسد تا یک نیزه.
تجزیه و تحلیل تغذیه غذاهای چینی نشان می دهد که آنها از نظر ارزش کالری، محتوای سدیم، محتوای چربی بالا و کربوهیدرات های ساده (که مانند قند در بدن شما رفتار می کنند) بالا هستند. بسیاری از غذاهای چینی سرشار از سویا هستند که باعث افزایش شدید سدیم در غذا می شود. سدیم اضافی منجر به افزایش فشار خون و احتباس آب می شود که وزن شما را افزایش می دهد و شما را پف کرده و چاق نشان می دهد.
بنابراین، راه حل چیست؟ واضح است که نخوردن غذاهای چینی راه حل بدی است. اما هنگام سفارش غذای چینی می توانید انتخاب های سالمی داشته باشید.
بیایید با غذای مورد علاقه همه شروع کنیم.. آن خوراکی های کوچک بخار پز به نام دیم سام – فکر می کنید سالم است زیرا بخارپز است. اما دیم سام در درجه اول از مایدا (آرد تصفیه شده) ساخته شده است که باعث افزایش قند خون شما می شود (مراقب دیابتی ها باشید) و ذخیره چربی را افزایش می دهد. برای شروع، سراغ چیزهایی بروید که سرخ شده، ساتای مرغ، سبزیجات طعمدار، یا سوپ شفاف با سبزیجات و/یا گوشت در آن است. یا می توانید از استارتر صرف نظر کنید و به سراغ غذای اصلی بروید.
مسیر اصلی مانند یک میدان مین از بمب های بهداشتی بد است. غذاهای سرخ شده خوب هستند، زیرا سدیم نسبتا کمی دارند، سریع و با روغن کمتری پخته می شوند (چون سرخ نشده است). از آن منچوری دوری کن. ابتدا در مایدا (آرد تصفیه شده) پیچیده شده، سپس سرخ شده است. سپس در یک سس با سدیم بالا خیس می شود. آیا راه بهتری برای املای HEALTH DISASTER وجود دارد؟ اصولاً از هر چیزی که به عنوان توپ های خمیری در سس سرو می شود دوری کنید. همه سس ها، از لوبیا سیاه گرفته تا شیرین و ترش در سدیم غرق می شوند. و در برخی از آنها مقدار زیادی شکر اضافه شده است، مانند شیرین و ترش یا سیر.
برای گزینه های نشاسته شما، میدان معدن دیگری وجود دارد. نودل ها همه از آرد تصفیه شده تهیه می شوند و سپس در روغن و طعم دهنده (از جمله سویا) خیس می شوند – می دانید چه کاری انجام می دهد، پس از آن دوری کنید. برنج سرخ شده گزینه بهتری است، زیرا برنج آن است، اما باز هم روغن و سویا زیاد است، زیرا برنج هر دو را سریع خیس می کند! بهترین گزینه برنج بخارپز است. علاوه بر این، کالری نسبتاً کمتر، مصرف سدیم شما را کاهش می دهد. همچنین، این فرصت را به شما می دهد که طعم غذاها را واقعاً بچشید. برنج یاس را امتحان کنید، بوی فوق العاده ای دارد.
در دسر، من هنوز یک دسر چینی واقعی پیدا نکرده ام. تمام نسخه های استاندارد هندی دسر چینی بسیار ناسالم هستند – دارسان (خمیر سرخ شده با شکر)، گردو با روکش شکر، بستنی سرخ شده. آیا حتی باید به این موضوع بپردازم که چرا اینها انتخاب های خوبی نیستند. مفاصل چینی به خاطر غذاهای لذیذ مبتنی بر شکلات شناخته شده نیستند. از آن دوری کنید، حتی آن را در منو
توصیه ما این است که برای داشتن ظاهری سبک و شیرین به سراغ میوه های تازه بروید. فراموش نکنید که مقداری از آن چای سبز یا چای یاس میل کنید.
برای حل معمای سلامتی یک غذای جدید، باید کمی از کارکنان انتظار سؤال کرد. اما خجالتی نباشید – در حین تماشای کانال ورزشی به این شکل غذا بخورید و یک قدم به شبیه شدن به آن ورزشکاران در تلویزیون نزدیکتر خواهید شد.
[/gpt3]
خوردن غذای چینی هنگام تماشای تلویزیون ممکن است شبی ایده آل در خانه به نظر برسد. مقداری نودل هاکا، مرغ چیلی، برنج سرخ شده Schezwan و سبزیجات منچوری… خوشمزه بودن فوق العاده. اما اگر این رژیم را بگیرید، بدن شما بیشتر یک توپ به نظر می رسد تا یک نیزه.
تجزیه و تحلیل تغذیه غذاهای چینی نشان می دهد که آنها از نظر ارزش کالری، محتوای سدیم، محتوای چربی بالا و کربوهیدرات های ساده (که مانند قند در بدن شما رفتار می کنند) بالا هستند. بسیاری از غذاهای چینی سرشار از سویا هستند که باعث افزایش شدید سدیم در غذا می شود. سدیم اضافی منجر به افزایش فشار خون و احتباس آب می شود که وزن شما را افزایش می دهد و شما را پف کرده و چاق نشان می دهد.
بنابراین، راه حل چیست؟ واضح است که نخوردن غذاهای چینی راه حل بدی است. اما هنگام سفارش غذای چینی می توانید انتخاب های سالمی داشته باشید.
بیایید با غذای مورد علاقه همه شروع کنیم.. آن خوراکی های کوچک بخار پز به نام دیم سام – فکر می کنید سالم است زیرا بخارپز است. اما دیم سام در درجه اول از مایدا (آرد تصفیه شده) ساخته شده است که باعث افزایش قند خون شما می شود (مراقب دیابتی ها باشید) و ذخیره چربی را افزایش می دهد. برای شروع، سراغ چیزهایی بروید که سرخ شده، ساتای مرغ، سبزیجات طعمدار، یا سوپ شفاف با سبزیجات و/یا گوشت در آن است. یا می توانید از استارتر صرف نظر کنید و به سراغ غذای اصلی بروید.
مسیر اصلی مانند یک میدان مین از بمب های بهداشتی بد است. غذاهای سرخ شده خوب هستند، زیرا سدیم نسبتا کمی دارند، سریع و با روغن کمتری پخته می شوند (چون سرخ نشده است). از آن منچوری دوری کن. ابتدا در مایدا (آرد تصفیه شده) پیچیده شده، سپس سرخ شده است. سپس در یک سس با سدیم بالا خیس می شود. آیا راه بهتری برای املای HEALTH DISASTER وجود دارد؟ اصولاً از هر چیزی که به عنوان توپ های خمیری در سس سرو می شود دوری کنید. همه سس ها، از لوبیا سیاه گرفته تا شیرین و ترش در سدیم غرق می شوند. و در برخی از آنها مقدار زیادی شکر اضافه شده است، مانند شیرین و ترش یا سیر.
برای گزینه های نشاسته شما، میدان معدن دیگری وجود دارد. نودل ها همه از آرد تصفیه شده تهیه می شوند و سپس در روغن و طعم دهنده (از جمله سویا) خیس می شوند – می دانید چه کاری انجام می دهد، پس از آن دوری کنید. برنج سرخ شده گزینه بهتری است، زیرا برنج آن است، اما باز هم روغن و سویا زیاد است، زیرا برنج هر دو را سریع خیس می کند! بهترین گزینه برنج بخارپز است. علاوه بر این، کالری نسبتاً کمتر، مصرف سدیم شما را کاهش می دهد. همچنین، این فرصت را به شما می دهد که طعم غذاها را واقعاً بچشید. برنج یاس را امتحان کنید، بوی فوق العاده ای دارد.
در دسر، من هنوز یک دسر چینی واقعی پیدا نکرده ام. تمام نسخه های استاندارد هندی دسر چینی بسیار ناسالم هستند – دارسان (خمیر سرخ شده با شکر)، گردو با روکش شکر، بستنی سرخ شده. آیا حتی باید به این موضوع بپردازم که چرا اینها انتخاب های خوبی نیستند. مفاصل چینی به خاطر غذاهای لذیذ مبتنی بر شکلات شناخته شده نیستند. از آن دوری کنید، حتی آن را در منو
توصیه ما این است که برای داشتن ظاهری سبک و شیرین به سراغ میوه های تازه بروید. فراموش نکنید که مقداری از آن چای سبز یا چای یاس میل کنید.
برای حل معمای سلامتی یک غذای جدید، باید کمی از کارکنان انتظار سؤال کرد. اما خجالتی نباشید – در حین تماشای کانال ورزشی به این شکل غذا بخورید و یک قدم به شبیه شدن به آن ورزشکاران در تلویزیون نزدیکتر خواهید شد.