Whey Low D – قند برای دیابتی ها

[gpt3]

ابتلا به دیابت به این معنی نیست که شما باید تمام آن خوراکی ها و خوراکی های خوشمزه را کنار بگذارید. یک محصول جدید انقلابی وجود دارد – Whey Low D که می تواند به عنوان جایگزینی برای شکر معمولی استفاده شود. Whey Low D 100% کاملا طبیعی و فاقد گلوتن است. علاوه بر این، اندازه گیری، پخت و طعم آن مانند شکر تضمین شده است!

ترکیب ثبت اختراع تمام قندهای طبیعی، هنگامی که در ترکیب با کربوهیدرات های رژیمی استفاده می شود، به عنوان کالری کم و گلیسمی پایین در نظر گرفته می شود. این ترکیب به انسولین کمتری برای تبدیل نیاز دارد و سطح گلوکز خون را تا 70 درصد در مقایسه با ساکارز کاهش می دهد.

در جامعه ای که چاقی در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی است، کنترل و حفظ وزن مناسب بسیار مهم است. اکثر مردم اهمیت یک رژیم غذایی کم کالری را می شناسند و درک می کنند. با این حال، علم رژیم غذایی با گلیسمی پایین به این اندازه گسترده نیست. دانشمندان کشف کردند که هر یک از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بر سطوح گلوکز خون در بدن تأثیر متفاوتی می گذارد – یک عامل بسیار مهم برای دیابتی ها.

استاندارد برای شاخص گلیسمی، گلوکز با مقدار 100 است. سایر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات از 0 تا 115 بالاتر یا کمتر از این مقدار خواهند بود.

GI بالا: بیش از 70

GI متوسط: بین 55 – 70

GI پایین: زیر 55

در حالت ایده آل، سالم ترین رژیم غذایی مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات از محدوده گلیسمی پایین است. متأسفانه نشاسته های تصفیه شده، شکر سفره، ساکارز و برخی میوه ها در محدوده گلیسمی متوسط ​​تا بالا قرار می گیرند. برای افراد دیابتی، این به معنای رژیم غذایی بسیار محدود در مورد بیابان ها بود.

با این حال، Whey Low D – Sugar for Diabetics تأثیر عمیقی برای ارضای شدیدترین دندان شیرین دارد. برای تکرار، اندازه گیری، پخت و طعم شکر تضمین شده است! بنابراین تمام دستور العمل های صحرای مورد علاقه خود را بشکنید و لذت ببرید. شما می توانید کیک خودرا داشته باشید و آنرا میل کنید!

حقایق مهم تغذیه ای Whey Low D

Whey Low D تنها 5 کالری در هر وعده 1 قاشق چایخوری دارد، بدون چربی. صفر گرم چربی، (چربی اشباع و چربی ترانس) و صفر میلی گرم کلسترول وجود دارد. کل محتوای کربوهیدرات 4 گرم است.

[/gpt3]

ابتلا به دیابت به این معنی نیست که شما باید تمام آن خوراکی ها و خوراکی های خوشمزه را کنار بگذارید. یک محصول جدید انقلابی وجود دارد – Whey Low D که می تواند به عنوان جایگزینی برای شکر معمولی استفاده شود. Whey Low D 100% کاملا طبیعی و فاقد گلوتن است. علاوه بر این، اندازه گیری، پخت و طعم آن مانند شکر تضمین شده است!

ترکیب ثبت اختراع تمام قندهای طبیعی، هنگامی که در ترکیب با کربوهیدرات های رژیمی استفاده می شود، به عنوان کالری کم و گلیسمی پایین در نظر گرفته می شود. این ترکیب به انسولین کمتری برای تبدیل نیاز دارد و سطح گلوکز خون را تا 70 درصد در مقایسه با ساکارز کاهش می دهد.

در جامعه ای که چاقی در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی است، کنترل و حفظ وزن مناسب بسیار مهم است. اکثر مردم اهمیت یک رژیم غذایی کم کالری را می شناسند و درک می کنند. با این حال، علم رژیم غذایی با گلیسمی پایین به این اندازه گسترده نیست. دانشمندان کشف کردند که هر یک از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات بر سطوح گلوکز خون در بدن تأثیر متفاوتی می گذارد – یک عامل بسیار مهم برای دیابتی ها.

استاندارد برای شاخص گلیسمی، گلوکز با مقدار 100 است. سایر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات از 0 تا 115 بالاتر یا کمتر از این مقدار خواهند بود.

GI بالا: بیش از 70

GI متوسط: بین 55 – 70

GI پایین: زیر 55

در حالت ایده آل، سالم ترین رژیم غذایی مصرف بیشتر مواد غذایی حاوی کربوهیدرات از محدوده گلیسمی پایین است. متأسفانه نشاسته های تصفیه شده، شکر سفره، ساکارز و برخی میوه ها در محدوده گلیسمی متوسط ​​تا بالا قرار می گیرند. برای افراد دیابتی، این به معنای رژیم غذایی بسیار محدود در مورد بیابان ها بود.

با این حال، Whey Low D – Sugar for Diabetics تأثیر عمیقی برای ارضای شدیدترین دندان شیرین دارد. برای تکرار، اندازه گیری، پخت و طعم شکر تضمین شده است! بنابراین تمام دستور العمل های صحرای مورد علاقه خود را بشکنید و لذت ببرید. شما می توانید کیک خودرا داشته باشید و آنرا میل کنید!

حقایق مهم تغذیه ای Whey Low D

Whey Low D تنها 5 کالری در هر وعده 1 قاشق چایخوری دارد، بدون چربی. صفر گرم چربی، (چربی اشباع و چربی ترانس) و صفر میلی گرم کلسترول وجود دارد. کل محتوای کربوهیدرات 4 گرم است.


منتشر شده

در

توسط